Braun’dan ateş ölçer

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Braun’dan ateş ölçer
kulaktan ateş ölçer forum ateş ölçer forum nasıl kullanılır kulaktan nasıl kullanılır braun
elekuc0038.jpg
Braun, şimdi de ateş ölçmede muhteşem bir yenilikle çocuğunuzun sağlığını düşünürken, siz annelerin de hayatını kolaylaştırıyor. Bebeğinizin ve her yaş grubundaki çocuğunuzun ateşini ölçmek Braun’un yeni ateş ölçeriyle hiç bu kadar kolay olmamıştı. Termometre ile popodan ya da koltukaltından yapılan ve hem çocuğunuz hem de sizin için hayli zor olan ateş ölçüm yöntemleri tarihe karışıyor. Yeni Braun Thermoscan kulaktan ateş ölçer ile çocuğunuzun ateşini, onun huzurunu bozmadan, birkaç saniye içinde en doğru şekilde ölçebilirsiniz.

Bebeğinizin sağlığı ve rahatı düşünülerek geliştirilmiş Braun IRT 4520 ve IRT 4020 kulaktan ateş ölçerler, fark yaratan özellikleri ve kolay kullanım sağlayan tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Braun kulaktan ateş ölçerler hızlı, hijyenik, kullanışlı olmasının yanı sıra en doğru sonucu vermesi nedeniyle bilinçli genç anneler tarafından tercih ediliyor. Kulaktan ölçülen ateş, vücudun iç sıcaklığını en doğru şekilde yansıtıyor. Kulak zarı, ihtiyacı olan kanı beyindeki ısı kontrol merkeziyle aynı damardan sağlıyor. Dolayısıyla, kulaktan yapılan ölçümler sayesinde vücut iç sıcaklığındaki değişimler diğer ölçüm yöntemlerine göre, daha kısa zamanda ve daha doğru şekilde saptanabiliyor.

Kullan at filtreleriyle de annelerin hijyen konusundaki endişelerini Braun güvencesiyle gideriyor. Kulaktan ateş ölçmede önemli olan doğru yerleşim, “doğru yerleşim uyarı sistemi” ile garanti altına alınıyor. Böylece anneler, birkaç saniye içinde en rahat şekilde çocuğunun ateşini ölçebiliyor.

Son 8 ölçümü hafızasında tutan ve böylece çocuğunuz ateşlendiğinde, ateşinin seyrini rahatça izleyebilmenize olanak veren özelliğiyle Braun Thermoscan kulaktan ateş ölçerler hem bebeğinizin sağlığını ve rahatlığını düşünüyor; hem de siz annelere ateş ölçmede yeni, güvenilir ve rahat bir yöntem sunuyor
 
Geri
Üst