Bronz makyajı için dikkat edilecekler

ilkimsu

Yeni Üye
Üye
Bronz makyajı için dikkat edilecekler
Bronz makyaj

Bronz Makyaj!
Tatile gidip bronzlaşamadıysanız üzülmeyin! Bronz makyaj, sizi tatilden yeni gelmiş gibi gösterecektir.


Kendi cilt renginize uygun sıcak renkli bir nemlendirici kullanın. Tüm yüzünüze uygulayın ve saçınızın başladığı yer ile çene hattınızda iyice yedirin. Veya daha hafif bir etki için, birkaç damla renkli nemlendiriciyle yanaklarınızı, çenenizi ve alnınızı vurgulayın. Nemlendiriciyi iyice yedirmeye özen gösterin.

Büyük bir fırçayla kaş kemiğiniz, şakalarınız, burun kemeri, yanaklarınız ve çeneniz üzerine bronzlaştırıcı pudra sürün. Bu alanlar, güneşin normalde bronzlaştıracağı bölgelerdir. Bronzlaştırıcı pudrayı çene altınıza iyice yedirin. Boynunuzdan aşağıya yaymayı ihmal etmeyin.

Parıltılı veya parıltısız olabilen toz ve sıkılaştırılmış pudralar, geniş pudra fırçasıyla uygulanır. Eğer yumuşak bir parlaklık tercih ediyorsanız, fırçanızı parıltılı bronzlaştırıcı toplara daldırın.

Gözlerinizi aydınlatmak için, gözkapaklarınızın üzerine yumuşak parıltılı altın rengi bir far sürün; kaşınıza kadar yedirin. Üst kirpiklerinize bir kat rimel sürün. Görüntüyü güçlendirmek için, alt kirpiklerinizin dibine altın renginde bir göz kalemi çekin.

Makyajınızı, dudak fırçasıyla süreceğiniz altın tonlarında parıltılı bir kat ruj ile tamamlayın. Diğer renk seçenekleri olarak, pembe, bakır ve portakal tonlarını kullanabilirsiniz.​
 
Geri
Üst