bronz tende renkli makyaj

elmalı kurabiye

Yeni Üye
Üye
bronz tende renkli makyaj
bronz tene makyaj
KİMİMİZİN YAZDAN KALAN BRONZLUK, KİMİMİZİN DOĞAL HALİ ...
AMA YAKIŞANA YAKIŞIYOR ESMER GÜZELLİĞİ BİR BASKA OLUYOR PEKİ ESMER HANIMLAR NASIL MAKYAJ YAPMALI? RENKLERİ DAHA MI ÇOK KULLANMALI?
İŞTE CEVAPLARI


fnwakom51zt-7099.jpg












ten: altın yansımalar...

cildiniz güneşin aynası olmalı: bronz ve aydınlık. bronzluğu elbette korumalı ürünlerle, cildinize zarar vermeden elde etmelisiniz. ten makyajı yaparken bronz görünüm veren renklendirici kremlerden ve güneş pudralarından faydalanın.
renklendirici kremler gündüz kremi ile fondöten arası ürünlerdir. cilde bronz ve şeffaf bir görünüm verirler. renk seçerken ten renginize ideal bir bronzluk verecek renkleri seçin, çok koyu olanlardan sakının.
güneş pudraları ise, bronz görünüme güneşin aydınlığını yansıtır. büyük bir fırça ile yüzün öne çıkan bölümlerine (yanaklar, alın, çene ve burun) uygulayın. yoğun sürmeyin, maske gibi durur.
allığınızı şeftali tonlarından seçin, kırmızıdan uzak durun.

gözler: gökkuşağı bakışlar...

melankolik ve hüzünlü bakışlara veda edin: canlı, dikkat alımlı ve çarpıcı olun. bunun için renklerle oynamaktan korkmayın: degradeler yaratın, tek renk uygulayın, tamamlayıcı veya kontrast iki rengi yan yana sürün. yazın öncü far renkleri pembe, mercan yeşili, mavi ve turuncu. ama kendinizi bu renklerle sınırlamayın, farlarınızı karıştırın ve göz kapaklarınızda gökkuşağını yaratın.
bu yaz kirpikler de rengarenk, kışın kömür bakışlarının yerini yeşiller, maviler aldı. kullanamam diyorsanız, kahverengi tonlarını deneyin.

dudaklar: pırıl pırıl...

yazın dudaklar "ışıltı" ile eş anlamlı olmalı. kış aylarının yoğun ve koyu tonlu rujları geride kaldı. makyajınızla bütünleşecek renk karışımları yapabileceğiniz lip glosslar kullanın. rujunuzu yalnızca gece çıkarken uygulayın ve üzerine kesinlikle uyumlu renkte lip gloss sürerek parlaklık kazandırın.

tırnaklar: straslı...

rujlar gibi ojeler de parıltılı. metalik renkler, uçuk ve iddialı tonlar çok moda. bundan başka, tırnaklarınızı makyajınız ve kıyafetinizle uyum sağlayacak biçimde straslar ve desenlerle de süsleyebilirsiniz.









 
Geri
Üst