PeLiNiM Yeni Üye Üye 26 Haziran 2010 #51 *MaWi' Alıntı: Barbunya pilav salata yoğurt=) Genişletmek için tıkla ... benim bugünki menüm de buydu benim canım da mercimek köftesi istiyor yarın yaparım:melo:
*MaWi' Alıntı: Barbunya pilav salata yoğurt=) Genişletmek için tıkla ... benim bugünki menüm de buydu benim canım da mercimek köftesi istiyor yarın yaparım:melo:
ilkimsu Yeni Üye Üye 7 Ağustos 2010 #52 mercimek çorba etli barbunya musakka pilav patates kzartması salata 😀
B berennaz Forum Okuru 22 Ekim 2010 #53 ben de bu akşam kıymalı türlü yaptım yanında da zeytin yağlı tazefasulye süperdi
ilkimsu Yeni Üye Üye 23 Ekim 2010 #55 hımm bu aksam ben tek basıma yemek yediğim icin evdekiler lahmacun yemis ben lahana corbası ictim sıcak ve acı 😀
hımm bu aksam ben tek basıma yemek yediğim icin evdekiler lahmacun yemis ben lahana corbası ictim sıcak ve acı 😀
AyYuzlu Daimi Üye Üye 12 Kasım 2010 #56 ya napım bu aksam bilmemkii mantar corbası var ondan yapcam corba iceriz yeter zaten kocamın gobegı cıkıyoo
ya napım bu aksam bilmemkii mantar corbası var ondan yapcam corba iceriz yeter zaten kocamın gobegı cıkıyoo
A aYYa-MoDa Forum Okuru 12 Kasım 2010 #57 valla bayram yoğunluğu çalışıyorum bu akşama ancak makarnayla menemen yaptım yidim bileee😀 elime sağlık güzel olmuş..😀
valla bayram yoğunluğu çalışıyorum bu akşama ancak makarnayla menemen yaptım yidim bileee😀 elime sağlık güzel olmuş..😀
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 13 Kasım 2010 #60 ben bu akşam nohutluu pirinç pilavı yaptım yanına da fasulye yaptım ve salata yaptım...