MEÇHUL Daimi Üye Üye 4 Aralık 2008 #1 bu çorap ayakkabınıza hava katıcak Kendinize hemen düz model bir ayakkabı alıyorsunuz. Düz model ayakkabınızı tek başına giydiğinizde bir adama benzemiyor değil mi? O zaman birde bu çoraplarla deneyin Ayakkabınızın havası nasıl değişecek
Kendinize hemen düz model bir ayakkabı alıyorsunuz. Düz model ayakkabınızı tek başına giydiğinizde bir adama benzemiyor değil mi? O zaman birde bu çoraplarla deneyin Ayakkabınızın havası nasıl değişecek
mislinay Yeni Üye Üye 5 Aralık 2008 #2 Cevap: bu çorap ayakkabınıza hava katıcak ne kadar değişik bir çorap bence ayakkabısız daha güzel ve havalı saol canımmm
Cevap: bu çorap ayakkabınıza hava katıcak ne kadar değişik bir çorap bence ayakkabısız daha güzel ve havalı saol canımmm
kar_tanesi Yeni Üye Üye 5 Aralık 2008 #3 Cevap: bu çorap ayakkabınıza hava katıcak hmmm cok güzelmişş tskler paylasım için hemen almak lazım bir tane
Cevap: bu çorap ayakkabınıza hava katıcak hmmm cok güzelmişş tskler paylasım için hemen almak lazım bir tane
MEÇHUL Daimi Üye Üye 5 Aralık 2008 #4 Cevap: bu çorap ayakkabınıza hava katıcak mislimmmm valla çok haklısınn yha ayakkabısız daha hoşşş duruyorlarr kartanem sen alma ben sana kargoya verimmm😀
Cevap: bu çorap ayakkabınıza hava katıcak mislimmmm valla çok haklısınn yha ayakkabısız daha hoşşş duruyorlarr kartanem sen alma ben sana kargoya verimmm😀
*jellibon* Daimi Üye Üye 12 Aralık 2008 #5 Cevap: bu çorap ayakkabınıza hava katıcak değişikmiş ilk defa gördüm emeğine sağlık bulabilirsem denerim canım ne olrki güzel durursa kullanırım emeğine sağlık teşekürler
Cevap: bu çorap ayakkabınıza hava katıcak değişikmiş ilk defa gördüm emeğine sağlık bulabilirsem denerim canım ne olrki güzel durursa kullanırım emeğine sağlık teşekürler
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 12 Aralık 2008 #6 Cevap: bu çorap ayakkabınıza hava katıcak hmm guzeller ama bende ayakkabisiz daha guzel olduguna katiliyorum
Cevap: bu çorap ayakkabınıza hava katıcak hmm guzeller ama bende ayakkabisiz daha guzel olduguna katiliyorum
MEÇHUL Daimi Üye Üye 12 Aralık 2008 #7 Cevap: bu çorap ayakkabınıza hava katıcak bende sizee katılıyorummmm😀