gurbet kuşu Yeni Üye Üye 11 Kasım 2008 #1 bu da bizim amigurumi bebeğimiz hasta yatağımda boş durmadım kızıma doğum günü için hello kitty ördüm oğlumada bir ayıcık örücem inşallah işte hello kitty resimleri ben yaptım🙂
hasta yatağımda boş durmadım kızıma doğum günü için hello kitty ördüm oğlumada bir ayıcık örücem inşallah işte hello kitty resimleri ben yaptım🙂
MEÇHUL Daimi Üye Üye 11 Kasım 2008 #2 Cevap: bu da bizim amigurumi bebeğimiz emeğine ellerine sağlık çok güzel olmuş bende istiyorummmm🙂🙂🙂
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 11 Kasım 2008 #3 Cevap: bu da bizim amigurumi bebeğimiz kız sen bebekle oynamak için biraz büyük dilmisin çok beğendiysen yaparız nolcek be istediğin bebek olsun güzel arkadaşım...
Cevap: bu da bizim amigurumi bebeğimiz kız sen bebekle oynamak için biraz büyük dilmisin çok beğendiysen yaparız nolcek be istediğin bebek olsun güzel arkadaşım...
mislinay Yeni Üye Üye 12 Kasım 2008 #4 Cevap: bu da bizim amigurumi bebeğimiz şirin bişimişş bu ... saol canım emeğine sağlık
*jellibon* Daimi Üye Üye 12 Kasım 2008 #5 Cevap: bu da bizim amigurumi bebeğimiz ellerine sağlık canım çok güzel yapmışın