Bu Sezon İndirimlerde Neler Alınmalı ?

ASİMELEK

Daimi Üye
Üye
Bu Sezon İndirimlerde Neler Alınmalı ?
istanbul moda haftası
istanbul moda haftası 2012
istanbul moda haftası şubat 2012
istanbul moda haritası



İstanbul Moda haftasına girdik melekler. Heryerde dev indirimler başladı bile. PEki bu indiirmlerden nasıl yararlanabiliriz. Bİz modayı ve alışverişi sevene kadınlar bu indirimleri gelişi güzel harcamak yerine modayı takip ederek alışverişimizi yapabiliriz :D:D

1. KÜRK


Havaların iyice soğumasıyla birlikte insanın daha çok kürklere sarınası geliyor, üstelik bu sezon kürkün pembesinden mavisine her rengi, yeleğinden atkısına her şekli çok moda.


moda5-22e.jpg




2. LOAFER


Lise yıllarında hepimizin değişmez ayakkabı tercihi olan loafer’lar bu sezon bizi yine o yıllara götürüyorlar. Ama bir farkla, şimdiki loafer’lar hem topuklu hem de rengarenk.


MODAA-268.jpg



3. DERİ ELBİSE


Fetiş öğelerin sonbahar-kış defilelerinin değişmez parçası olduğu bir gerçek. Fetişizm modasını fazla vamplığa kaçmadan uygulamak istiyorsanız, size tavsiye edebileceğimiz en iyi parça, bir deri elbise.


moda3-271.jpg



4. YILAN DERİSİ


Leoparın pabucu dama atıldı. Şimdi yılan derisi moda. İster boynunuza yılan derisi desenli bir şal dolayın, ister yılan derisi bir portföyle sokağa çıkın. Ama bu sene yılan derisini göz ardı etmeyin.
moda2-bc.jpg





5. SİYAH YAKALI BEYAZ CEKET


Kış ne kadar kendini yeni göstermeye başlamış olsa da önümüz yaz. O yüzden kış indiriminden bahar aylarında da kullanabileceğiniz bir ürün almak akıllıca olacaktır, mesela sezonun gözde parçalarından siyah yakalı beyaz bir ceket.


moda1-277.jpg
 
bende çoook seviyorum kürk yaa bi arkadaşım almış geçen gün bayıldımmm aşık oldum hatta ucuz ama kaliteli biyer bulmuş süper kürkler varmış bende gidicem yarın falan kesin alıcam bişey resminide koyarım buraya :))
 
Geri
Üst