Buğday yağı cildime iyi gelir mi?

G

gençlikiksiri

Forum Okuru
Buğday yağı cildime iyi gelir mi?

Buğday yağı cilde nasıl uygulanır melek kadınlar kulubü buğday yağı cilde faydaları forum'da.​

İnce çizgiler ve kırışıklığı önleyen bir şey buldum kızlar. Ne kadar doğru bilmiyorum ama etkisini gören varmış sizce de doğru mu bu? Yoksa yine satılmasını sağlamak için yine bir düzmece olabilir mi? Buğday yağı cilde çok iyi geliyormuş. Antioksidan bakımından oldukça zenginmiş. Buğday yağı cilde nasıl uygulanır? Cildimize nasıl uygulandığını bilen varsa lütfen yardımcı olur musunuz?
 
Merhaba
Cildin ihtiyacı olan antioksidanlar buğday yağında mevcuttur. Belki de bir ton para verip kullandığınız kremlerin yerini buğday yağı ile doldurabilirsiniz. Buğday yağının içinde antioksidanlarla birlikte e vitamini yer alır. E vitamini sayesinde cildiniz daha genç kalır cilt elastik görünümünü ve yapısını korur. Buğday yağı hem cilde hem saçlara iyi gelir kozmetik alanında fazlaca yararlanılır. Cilde haftada iki kez uygulanacak buğday yağı sayesinde cildiniz nem kazanmış olacak aynı zamanda yaşlanmaya meydan okuyacaktır. Buğday yağı sayesinde cildiniz hem sıcaklardan hem soğuktan rüzgar ve her türlü hava şartlarından karşı da korunmuş olur.

''Buğday tağı nasıl kullanılır''​

  • Sadece temiz cildinize bir miktar masaj yaparak yediriyorsunuz. Düzenli ve uzun kullanımda faydasını görebilirsiniz.
Buğday yağı sadece cilde değil çok faydası var. Dilerseniz buğday yağının başka hangi alanlara iyi geldiğini kullanımına bir bakalım. ''Buğday yağı faydaları ve kullanımı'' yazımız ilginizi çekerse aşağıdaki linkte dostlar.

 
Geri
Üst