Bugün (1 Şubat) Doğanlar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Bugün (1 Şubat) Doğanlar
1 şubatta doğanlar hangi burç 1 şubat doğanlar şubatta doğanların özellikleri
Güçlü içgüdüleri vardır. Ruhsal gelişimleriyle ilgili geniş çapta araştırmalar yaparlar. Din, felsefe, şiir ve müzik konularına özel bir şekilde yeteneklidirler. Sahne ışıklarından hoşlandıkları için, her zaman sıra dışı konulara ilgi duyarlar. Yaşamlarında hep bulundukları ortamlardan uzaklaşma ve bilmedikleri yörelere gitme eğilimleri vardır. Hayvanlara ve doğaya aşık kişilerdir. Konsantre oldukları konudan başka hiçbir şey düşünmedikleri için, çevrelerine garip gelebilirler. İflah olmaz bir idealisttir. Gece hayatından ve kalabalıklardan hoşlanmazlar. Kararlı ve çalışkan insanlar oldukları için, iş yaşantılarında çok başarılı olurlar. Evlilik onlar için kutsal bir kurumdur ve evlenirken, oldukça seçici davranırlar. Ne istediğini bilen sorumluluk sahibi insanlardır. Yaptıkları her işin, belli bir amacı ve nedeni vardır. Bilgiye aşık kişilerdir.

Bugün Doğan Kadınlar
Kararlı sakin ve serin kanlı kişilerdir. Bulundukları ortamın hem maddi hem de manevi açıdan rahat olmasını isterler. Güven duygularını yitirdikleri anda dengeleri çabuk bozulabilir. Risklere atılmaktan hoşlanmazlar. Güzellik tutkunu bu insanlar evlerini çiçek bahçesine çevirebilirler. İlişkilerinde oldukça sabırlıdırlar. Tartışmalardan ve huzursuzluklardan uzak kalmaya çalışırlar.

Bugün Doğan Erkekler
Paranın gücünü kullanarak, güvenlikte olma duygularını tatmin ederler. İnsan ilişkilerinde çok başarılıdırlar ve herkesle kolayca iletişim kurarlar. Kararlı görüntülerinin altında yumuşak ve duygulu yürekleri vardır ve çok çabuk kırılabilirler. Çalışmaktan asla yılmayan bu kişiler için, boş şeylerle uğraşmak son derece aptalcadır. Yaşamda hep kayda değer şeyler yaparlar.

Bugün Doğan Çocuklar
Ailelerine bağlı çocuklardır. Daha küçük yaşlarda sanata eğilimleri ile göze çarparlar. Renkli giysilerden hoşlanırlar. Bebeklikleri oldukça yaramaz geçer. Kendilerine özgün bir yapıları vardır. Liderlik özellikleri taşırlar. El becerileri güçlüdür.
 
Geri
Üst