Bugün (10 Şubat) Doğanlar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Bugün (10 Şubat) Doğanlar
10 şubat doğanlar 10 şubatta doğanlar
Hırslı, ciddi ve sorumluluklarına önem veren kişilerdir. Amaçlarına ulaşma konusunda sebatkar ve azimlidirler. İnsan ilişkilerinde uzun vadeli dostlukları tercih ederler. Kıskanç bir yapıları vardır. Sevdikleri kişileri çok fazla sahiplendikleri için, birlikteliklerinde sorunlar çıkabilir. Yaşamlarında cinsellik önemli bir rol oynar. Enteresan ve kibirli kişilerdir. Sabırsız zeki ve mantıklıdırlar. Zihinsel faaliyetleri sürekli aktif haldedir. Eşlerini seçerken, entelektüel olmalarına dikkat ederler. Para kazanma konusunda son derece beceriklidirler. Meslek seçimlerinde zorlanmamalarına rağmen, oldukça seçici davranırlar. Çevrelerindeki kişileri çok kolay etki altına alırlar. Dikkat çekici şekilde giyinir ve modaya uygun kıyafetler seçerler. Yetenekli oldukları için meslek seçimlerinde zorlanmazlar. Aşk konusunda ciddi oldukları zamanlar azdır. Bir anda fikir değiştirebilirler. Uzun süreli sevgiye adaptasyonları zordur. Yalnız kalmaktan hoşlanmadıkları için, ilişkilerinde hata yapma olasılıkları fazladır. İnsancıl yapıları nedeniyle yardım etmeyi severler.

Bugün Doğan Kadınlar
Çocuklarına olan düşkünlükleri yüzünden de, yaşamın asla istedikleri gibi tadını çıkarmaz ve akılları hep sevdiklerinin sorunlarında takılır kalır. İç dünyaları karışık ve dağınıktır. Aşık oldukları zaman daha da huysuzlaşır ve içlerine kapanırlar. Sevdikleri kişilerle aralarında belirli bir mesafe koymaya bayılırlar.

Bugün Doğan Erkekler
Sürekli hareket halinde olan kişilerdir. Değişen ruh halleri onları ilginç ve karizmatik yapabilir. Anlaşılması zor insanladır. Akıllarından geçeni hiç düşünmeden söyledikleri için, çevrelerinde marjinal olarak tanınırlar. Kimseyi takmayan asi bir yapıları vardır. Kolay evlenmezler. Flört etmek ve uçucu ilişkiler için yaratılmış kişilerdir.

Bugün Doğan Çocuklar
Yaramaz ve hareketli çocuklardır. İstekleri olmadığı zaman dünyayı size zindan ederler. Yaşamlarında renkler çok önemlidir. Renkli ve marjinal oyuncaklardan hoşlanırlar. Matematiksel bir zekaları vardır. Çok çabuk kırılırlar.
 
Geri
Üst