Bugün (12 Mart) Doğanlar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Bugün (12 Mart) Doğanlar
12 mart hangi burç 12 mart doganlar doğanlar martta doğanlar burç
Mantıkları ve duyguları arasında denge kurmayı başaran ender kişilerdir. Araştırmacı ve aktif düşünce yapıları sayesinde, yaşamada başarı grafikleri daima yüksek olacaktır. Kendilerine her konuda güvenirler. Yönetilmesi zor kişilerdir. Akıl oyunlarından hoşlanırlar ve espri yetenekleri güçlüdür. Mükemmel derecede zeki ve iyi kalpli bir karaktere sahiptirler. Ellerinden her iş gelir. Sosyal aktivitelerinin güçlü olmaları nedeniyle, halka hizmet sektörlerinde başarılı olabilirler. . Bulundukları olumsuz ortamlardan çok çabuk etkilenirler. Çok yönlü kişilerle bir arada olmaktan hoşlanırlar. Mesleklerini çok severler ve bu uğurda özel hayatlarını askıya alabilirler. Kan dolaşımı rahatsızlıklarına yatkın oldukları için, beslenmelerine özen göstermeli ve varis problemlerine dikkat etmelidirler.

Bugün Doğan Kadınlar

Serüvenci ve mistik bir yapıya sahiptirler. Yüce gönüllü kişiliği ve başkalarına yardım etme istekleri yüzünden yaşam boyunca ilginç deneyimler yaşayacak, çalışma güçlerini insanlara hizmet etmek için kullanacaklardır. Sosyal yaşantılarında çevreci yönleri her zaman ön planda olacaktır.

Bugün Doğan Erkekler

Savurgan bir yapıya sahiptirler. Kendilerini beğenirler. Çevrelerinde yapıcı tavırları ile dikkat çekerler. En büyük kusurları her şeyi abartma taraflarıdır. Gereksiz bir şekilde problemlerini gözlerinde büyütürler. Dış görünüşe önem verirler.

Bugün Doğan Çocuklar

Yüksek sesli konuşanlardan ve kendilerine zorla bir şey yaptıranlardan nefret ederler.Okul yılları başarılı olmasına rağmen, sevmedikleri derslerde zorlanabilirler. Hayvanlarla arası iyidir.İstatistik bir yapıları vardır. Herşeyi sorgularlar.
 
Geri
Üst