Bugün (12 Ocak) Doğanlar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Bugün (12 Ocak) Doğanlar
12 ocakta doğanlar 12 ocak doğanlar
Başkalarına ters gelen şeyler onlar için son derece doğaldır. Enerjik yapılarını her alanda belli ederler. Oldukça cesaretlidirler. Çevresindeki olaylara eleştiri getirmekten hoşlanırlar. Birlikte çalıştığı kişilerden zarar görebilirler. Ortaklık söz konusu olduğu zaman dikkatli olmaları gerekir. İnatçı yapıları oldukça belirgindir. Entelektüel zekaları ve konsantrasyon yetenekleri iyidir. Çalışkan hırslı ve keskin bir zekaya sahip oldukları için, yaşamda başarılı olmak için her türlü nedenleri vardır. Çıkarcı davranmaları yüzünden, tepki almaları bile, onlar için engel teşkil etmez. Duygusal yaşamları oldukça karışıktır. Bekledikleri sevgiyi bulmaları çok zordur. Yaşamda yüksek bir performans sergilerler. Kendilerine benzeyen eşler seçerler. İş ortakları konusunda oldukça şanssız olabilirler.

Bugün Doğan Kadınlar
Güzel giysiler ve pahalı ilişkilerden hoşlanırlar. Derin bir anlayış ve hayatı sorgulayan bir yapıya sahiptirler. Kişisel davranmaktan hoşlanırlar. Maddi konularda isteklerini kişisel çabalarıyla elde ederler. Yaşamla ilgili beklentileri ütopik, yabancı kültürlere karşı ilgileri çok fazladır. Aşka bakış açıları mükemmeldir. Çevresel olaylarında sistemli dostlukları vardır.

Bugün Doğan Erkekler
Duygusal sevimli ve insancıldırlar. Başkalarının duygularını kendi duyguları gibi paylaşırlar. Sezgi güçleri diğer insanlara göre çok fazladır. Çekici ve ilginç kişilerdir. Sanatsal olaylar ilgilerini çeker ve soyut kavramlarla uğraştıkları zaman daha mutlu olurlar. Aile bağlarına önem verirler. Hafızaları çok güçlüdür ve anılarına olan bağlılıkları yüzünden eski dostlarından asla kopamazlar.

Bugün Doğan Çocuklar
Neşeli, inatçı ve egoları güçlü çocuklardır. Emir almaktan hoşlanmadıkları için, yapılması gereken şeylerin yumuşak bir şekilde söylenmesinden hoşlanırlar. Bebekliklerinde şaşırtıcı bir şekilde zeka oyunları sergilerler. Ebeveynlerinin özel ilgilerine ihtiyaç duyarlar. Gizli sanatçı özelliklerinin açığa çıkarılmasını beklerler.
 
Geri
Üst