Bugün (13 Temmuz) Doğanlar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Bugün (13 Temmuz) Doğanlar
13 temmuz doğanlar 13 temmuzda doğanların özellikleri temmuzda doğanlar temmuz da doganlar
Çevresindeki olaylara eleştiri getirmekten hoşlanırlar. Birlikte çalıştığı kişilerden zarar görebilirler. Ortaklık söz konusu olduğu zaman dikkatli olmaları gerekir. Sanatçılık yönleri gelişmiştir. İleri yaşlarda politika ile uğraşacaklardır. Yetenekleri çok sayıda olduğundan bazen bu yoğunluk kendilerine zarar verebilir. Tek düze çalışma gerektiren işlerde başarı oranları düşer. Araştırma gerektiren konularda özgürce çalışmaları gerekmektedir. Yaratıcılık konusunda son derece başarılı ve işlek bir zekaya sahiptirler. Özgürlüklerine itina ederler. Sık sık ev ve işyeri değiştirirler. Ateşli ve heyecanlı kişilerdir. Doğru düşünür sağlam karar verirler. Dış görünüşlerine çok önem veririler. Sosyal cana yakın ve hoşsohbet yapıları ile bulundukları her ortamda dikkat çekerler. Yaşamlarında başarı ve güzellik olması için, her şeylerini feda edebilirler. Seçim yaparken zorlanmaları her konuda farklı düşünmelerinden ileri gelir. Kafalarında bitmeyen sorular vardır.


Bugün Doğan Kadınlar

Oldukça duygusal ve sanatçı yönleri güçlü kadınlardır.. Savurgan bir mizaçları vardır. Güzel giysiler ve pahalı ilişkilerden hoşlanırlar. Duyarlı yapılarından dolayı, sabır ve anlayış konusunda iniş ve çıkışlar yaşarlar. Özgürlüklerine düşkün oldukları için, kolay evlenmezler. İlişkilerinde farklı bir tarzları vardır. Niyette sadık fakat uygulama da başarısızdırlar. Felsefi yönleri çok güçlüdür. Dünyanın her yerini gezip görmek isterler.


Bugün Doğan Erkekler

Gözü pek ve hayal gücü yüksek kişilerdir. İlerleme savaşı içinde oldukları için, aradıkları başarıyı daima elde edeceklerdir. Hırslı ve derin kişilerdir. Bazı hedeflerinizi gizli tutmaktan hoşlanırlar...Ruhani yönlerini oldukça güçlüdür.. Bulunduğu ortamlarda düşüncelerini saklamayı yeğlerler.Yaşamda, eşten kazanılan paralarla başarı gelecektir.


Bugün Doğan Çocuklar

Ne düşündüklerini asla bilemezsiniz. Hedefleri konunda inatçı fakat, paylaşımcı değildirler. Bebekliklerinde şaşırtıcı bir şekilde zeka oyunları sergilerler. Ebeveynlerinin özel ilgilerine ihtiyaç duyarlar.
 
Geri
Üst