Bugün (19 Mart) Doğanlar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Bugün (19 Mart) Doğanlar
19 martta doğanların özellikleri 19 mart doğanlar martta doğanlar 16
Mükemmel bir hafızaya sahiptirler. Bilgiler üzerinde çok düşünür ve kararlı bir şekilde sonuca giderler. Görmedikleri şeyler konusunda, onları inandırmak ve ikna etmek zordur..Yaşamı hissederek ve tadını çıkararak yaşarlar. Özgürlük duygularını sanatsal çalışmalarla bağdaştırmasını iyi bilirler. Yorulma duygusuna çok uzaktırlar. Önlerine çıkan engeller sayesinde, yaşam deneyimleri güçlü olacaklardır. Asla istemedikleri bir işi onlara yaptıramazsınız. Toplumda iyi yerlere gelirler. Genellikle ses getirici işlerin altına imza atarla Zevklerine düşkündürler. Yeme ve içme konusunda aşırılığa kaçarlarsa, olgun yaşlarda kan basıncında yükselmeler ve şekere meyillilik gösterebilirler.

Bugün Doğan Kadınlar

Dış görünüşleri çok önemlidir..Kavrama yetenekleri sayesinde, bir çok problemlerin üstesinden kolayca gelirler.Yaratıcı ve düzenleyicidir. Çevresel ilişkilerini daima kendi tarzlarına göre yönlendirmekten hoşlanırlar. Yaptıkları her işin, belli bir amacı ve nedeni vardır.Bilgiye aşık kişilerdir. Kendilerine her konuda güvenirler.

Bugün Doğan Erkekler

Özgün ve araştırmacı bir zekaya sahiptirler. Yaşamda öğrenme istekleri; sınırlarını geniş tutmalarına neden olur. Yaşamın dışında değil, içinde olmaktan hoşlanır..Sürekli değişim içinde oldukları için, arkadaşları tarafından tercih edilen kişi durumundadırlar. Bazen dar düşünceli ve sabit düşündükleri için, zaman kaybı yaşar ve önüne gelen fırsatları kaçırırlar. İdeallerine bağlıdırlar.


Bugün Doğan Çocuklar

Ailelerine bağlı çocuklardır. Kendilerine özgün bir yapıları vardır. Liderlik özellikleri taşırlar. El becerileri güçlüdür. Matematiksel bir zekaya sahiptirler. Çözülmesi en zor problemleri bile kolayca çözerler.Garip ve ilgi çekici bir havaları vardır.
 
Geri
Üst