Bugün (19 Ocak) Doğanlar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Bugün (19 Ocak) Doğanlar
ocakta doğanların burcu 19 ocak doğanlar 19 ocakta doğanlar 7 17
Tutucu davrandıkları konularda taviz vermekten hoşlanmazlar. Kanıtlanmadıkça asla düşünce sistemlerini değiştirmezler. Güçlü amaçları olan bu kişiler, yaşamlarını belli bir plan içinde yaşamaktan hoşlanırlar. Hayatlarında maddenin özel bir yeri vardır. Sahip olma duyguları çok fazla olduğu için, her türlü konfora kavuşmak isterler ve idealleri uğrunda çalışmaktan sıkılmazlar. Sabırlı ve dayanıklı bir yapıya sahiptirler. Toprak, emlak alım satımı ve gayri menkul yatırımlarının özel bir anlamı olduğunu bildikleri için, birikimlerini bu yönde yaparlar. Sade ve doğal bir yaşamdan hoşlanırlar. Başarılı akademisyen olmaya aday olan bu kişiler, uzun iş seyahatlerine veya işiyle ilgili araştırma gezileri yaşamlarında sık görülecektir. Aşk yaşantıları oldukça karışıktır. Maddi evlilik yapabilir ve sonra da mutsuz olurlar.

Bugün Doğan Kadınlar
Geçici hevesler onlara göre değildir. Duygular konusunda hiç kimseye sır vermezler. Derin duyguların, büyük sevgilerin kadınlarıdır. İlişkilerinde sürekli güven duygusunu hissedebileceği kişileri ararlar. Tek sorunu hatalardan nefret etmesidir. Ailenin yaşlılarına karşı sonsuz bir sevgi ve hoşgörü beslerler.

Bugün Doğan Erkekler
Anlaşılması zor insanladır. Dürüst ve samimi kişiler olmalarına rağmen, sadece kendi doğruları ile yaşarlar. Özel yaşamlarında paylaşımlara değer verirler. Sosyal yaşamları oldukça yoğundur. Dostlarına ve arkadaşlarına düşkündür. Özgürlüklerine düşkün ve çekici kişiliğe sahip bu erkeklere sahip olmak kolay değildir.

Bugün Doğan Çocuklar
Sessiz ve mahcup tavırları altında müthiş bir enerji saklıdır. Uslu ve düzenli bebeklerdir. Duygularını gözyaşları ile belli ederler. Hırsları inanılmazdır. Daha küçük yaşlarda gelecek planları yapmaya başlarlar. Büyümeye çok heveslidir. Ergenlik çağında ikileme düşebilirler.
 
Geri
Üst