Bugün (20 Nisan) Doğanlar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Bugün (20 Nisan) Doğanlar
20 nisanda doğanlar 20 nisan doğanlar nisanda doganlar doğanların burcu doğanların özellikleri
Son derece etkileyici bir kişiliğe sahiptirler. Hayatı keyifli yaşamaktan hoşlanırlar. Sosyal yaşamlarında güçlü bir mevki arayışına girebilirler.. Duygularını karşı tarafa ifade etmekte çok başarılıdır. Olayları abartırken espri güçlerini de neşeli bir şekilde kullanırlar.. İyi bir anne ve baba olurlar. Onlarla arkadaş gibi yaşarlar. Karşı cins tarafından daima tercih edilen kişilerdir. İstekleri her şeyin önüne geçebilir. Olaylara bakış açıları değişmediği için, iyi bir değerlendirme algıları vardır. İnsanları çok iyi tanırlar. Çocukları, hayvanları, manyetik bir güçle kendilerine çekerler. Sosyal ilişkilerinde başarılı olurlar. Duygusal anlamda açık sözlü ve cüretkar davranabilirler. Hedeflerine güçlü pozitif düşüncelerle ulaşırlar. İyimserlik ve idealistlik sembolüdürler. İlginç şanslar vardır ve kendilerine güvenirler.

Bugün Doğan Kadınlar

Kıskançlık duyguları oldukça yoğundur. Sevdiklerini hiç kimseyle paylaşmak istemezler.. Platonik ve kronik aşklara yatkındırlar. Para için evlenebilirler ve kendilerine üstün bir eş seçerler. Maddesel kazançlar daima üzüntülerle birlikte gelir. Güvenli dostluklar, onlar için çok önemlidir.Yaşamlarını sürekli garanti altında görmek isterler. Mistik ve bilinmeyen konulara eğilimlidirler.

Bugün Doğan Erkekler

Doğuştan sorumluluk duygularına sahiptirler. Çevrelerine daima dürüst ve adaletli ve yardımsever davranırlar. Risk almayı severler. Sezgisel güçleri sayesinde kendilerinden gizlenen her türlü olayı hemen algılarlar. Dikkatli olmak onların yaşantılarında önemli bir yer tutmaz.İnatçı yapıları yüzünden onları ikna etmek zordur.

Bugün Doğan Çocuklar

Akıllı ve sezgileri çok güçlüdür. Matematik ve fen derleri başarılıdır. Kibar ve ölçülüdürler. Özellikle kız çocuklarının iletişim konusunda becerikli yapıları dikkat çekicidir. Yönetilmekten hoşlanmazlar. Zamanın çok ilerisinde oldukları için, çevreleriyle aralarında daima bir mesafe vardır.
 
Geri
Üst