Bugün (20 Ocak) Doğanlar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Bugün (20 Ocak) Doğanlar
20 ocak doğanlar 2 ocakta doğanlar 20 ocakta doğanların özellikleri hangi burç
Cesur, atak, ve sınır tanımayan bir kişilikleri vardır. Tahminlerinde yanılmazlar. Kararları kesin ve isabetlidir. Güçlü içgüdüleri vardır. Ruhsal gelişimleriyle ilgili geniş çapta araştırmalar yaparlar. Din, felsefe, şiir ve müzik konularına özel bir şekilde yeteneklidirler. Sahne ışıklarından hoşlandıkları için, her zaman sıra dışı konulara ilgi duyarlar. Onunla yaşamak o kadar kolay değildir. Eğer uzun süreli bir beraberlik planlıyorsanız, her an her şeye hazır olmalısınız. Heyecanlı ve meydan okuyan bir kişilikleri vardır. Yaşamlarında ikinci olmaktan nefret ettikleri için de, beraberliklerine kendi damgalarını vururlar. Güçlü aşkı, sürekli bir ilişki için çarpar durur.

Bugün Doğan Kadınlar
Olaylara mantıklı baktıkları için, çevrelerinde duygusal ihtiyaçları olan kişilerin hislerini anlamakta zorluk çekerler. Sıcak ve arkadaşça davransalar bile, içten ve yararlı olmazlar. Çevrelerinde çekicilikleri çok fazla olmasına rağmen, ilişkilerinde daima problem yaşarlar. Partnerlerine duygularını bir türlü anlatmayı başaramazlar.

Bugün Doğan Erkekler
Araştırmacı yönlerini ortaya çıkaran çalışmalardan hoşlanırlar. Evlilik konusunda çekimser ve zor kişilerdir. Kızdıkları zaman son derece kaprisli ve huysuz olurlar ve sakinleşmeleri zaman alır. Yalan söyleyenden ve verilen sözlerin yerine getirilmemesinden olumsuz etkilenir ve aynı kişiye ikinci bir şans vermekten sakınırlar. Doğru düşünür sağlam karar verirler. Dış görünüşlerine çok önem veririler.


Bugün Doğan Çocuklar
Zeki ve kaprisli çocuklardır. Kendi istekleri çok önemlidir. Baskıdan nefret ederler. İnatçı ve sevimlidirler. Düşüncelerinde ve zevklerinde ısrarcıdırlar.Yemek konusunda seçicidirler. Daha küçük yaşlarda ne istediklerini çok iyi bilirler. Bebeklik yıllarında ebeveynlerini çok üzerler.
 
Geri
Üst