Bugün (22 Şubat) Doğanlar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Bugün (22 Şubat) Doğanlar
22 şubat doğanlar 22 şubatta doğanların özellikleri şubatta doğanlar subat doganlar subatta doganlar
Düşünceleri çok karışıktır. Hırslı ve derin kişilerdir. Bazı hedeflerinizi gizli tutmaktan hoşlanırlar.. Platonik aşk hikayelerini açıklamaktan sakınırlar Karar verme konusunda oldukça müşkülpesent davranabilirler. İlişkilerinde kararsız olmaları yüzünden, geç evlenmeleri her zaman lehlerine olacaktır. Para harcama konusunda eli açık oldukları için, çevrelerinde sayısız dostlukları vardır. Maddesel konularda şanslı kişilerdir. Felsefi yönleri çok güçlüdür . İnsan ilişkilerinde çok başarılıdırlar. Yaşama pratik bakan ve hayaller yerine gerçekler peşinde koşan kişilerdir. Şık ve zarif sofralardan hoşlanırlar. Güzelliğe tutkun yapıları yüzünden, yaşamda her şeyin en iyisini isterler. Rafine ve kaliteli bir kişilikleri vardır. Emir almaktan sıkılırlar.


Bugün Doğan Kadınlar

Gizemli olaylara bayılırlar.Cinsel çekicilikleri çok güçlüdür. Bakışları son derece etkili olduğu için bazen her şeyi gözleriyle söylerler. İkna kabiliyetleri çok güçlüdür. Yaşamda başaramayacakları iş yoktur. Derin fakat bir o kadar pratik zekaya sahiptirler. İlişkilerinde farklı bir tarzları vardır. Ölçülerinin dışına çıkmaktan hoşlanmzlar.


Bugün Doğan Erkekler

Mantıkları çok güçlü kişilerdir. Kendilerine her konuda güvendikleri için, hiç kimsenin etkisi altında kalmazlar.. Yaşam kalitelerini sürekli yüksek tutmak istedikleri için, yüksek tirajlı işlerden hoşlanırlar. Aşk konularında sezgisel davranırlar. Sosyal yaşamdan kopmamak onlar için önemlidir. Zaman kavramı onlar için çok önemlidir. Disiplinli ve düzenli yaşamaya özen gösterirler. Evine ve ilişkilerine bağlıdır.


Bugün Doğan Çocuklar

Hassas ve alıngandırlar.. Bir günde bir çok duyguyu birden hissedebilirler. Sevdiklerinin kucağında oturmaya ve sürekli okşanmaya itiraz ederler. Yorumlarını kendilerine sakladıkları için, çevresine ilgisiz gibi dururlar. Okul yılları başarılı fakat detaycı olacaktır. Alışkanlıklarına bağlı olmalarından dolayı, paylaşımcı yönlerini bastırabilirler
 
Geri
Üst