Bugün (26 Şubat) Doğanlar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Bugün (26 Şubat) Doğanlar
26 şubatta doğanlar 26 şubat doğanlar subatta doganlar
Sanatçı kişilikleri ve özgürlükçü düşüncüleri ile geniş ufukları olan kişilerdir. Entelektüel ve bohem kişilikleri yüzünden çevrelerinde dikkat çekici bir kişilik sergilerler. Sistemli olmak isteseler bile, bunu başarma konusunda zorluk çekerler. Kişisel yaşamlarında zor insanlardır. Çekimser görüntülerinin altında zeki ve gözlemci bir karakter yatar. Yaşamı hep uç noktalardan sorgularlar. Güven kelimesinin yaşamlarında önemli bir yeri vardır. Eğer arzu ettikleri partnerleri olmazsa, içine kapanık ve melankolik bir yapı sergilerler. Yakın kan bağı olduğu kişilerle kişisel çatışmalar yaşayabilir ve aile için anlaşamazlıkların gündem kazanması sonucunda stres yaratan bir duygusallık yaşayabilirler. Arkadaş çevreleri geniş olmasına rağmen çoğu kez kişisel dostluklarında ona yaklaşmak kolay değildir. Orijinal yapıları daima onları farklı kılacağı için, bazı ortamlarda tepki alacak fakat hiçbir şeye aldırmayacaklardır.

Bugün Doğan Kadınlar

Özgün kişilikleri vardır. İnsanlarla iyi ilişkiler kurmaya meyillidirler. Mesleki konularda tatlı dilli olmalarına karşın, bazen fazla aşırılığa kaçarak, karşılarındaki kişileri zorlayabilirler. Yaşamda güçlü bir eşe ihtiyaç duyarlar. Hayal güçleri çok yüksek olan kadınlardır.

Bugün Doğan Erkekler

İnsan ilişkilerinde çok başarılıdırlar ve herkesle kolayca iletişim kurarlar. Kararlı görüntülerin altında yumuşak ve duygulu yürekleri vardır ve çok çabuk kırılabilirler. Çalışmaktan asla yılmayan bu kişiler için, boş şeylerle uğraşmak son derece aptalcadır. Yaşamda hep kayda değer şeyler yaparlar. Ses getirmek isterler. Kıskanç ve şüpheci aşıklardır.

Bugün Doğan Çocuklar

Sessiz ve sakin yapıları çevrelerini aldatabilir. Akıllı ve gözlemci yönleriyle ilgi çekmesini iyi bilirler. Matematiksel bir zekaya sahiptirler. Çözülmesi en zor problemleri bile kolayca çözerler.Garip ve ilgi çekici bir havaları vardır.
 
Geri
Üst