Bugün (28 Temmuz) Doğanlar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Bugün (28 Temmuz) Doğanlar
28 temmuz doğanlar 28 temmuz da doğanlar temmuzda temmuzda doganlar 29
Öğrenme kabiliyetleri yüksek kişilerdir. Hafızları çok güçlüdür. Bilgileri planlı bir şekilde zihnine yerleştirir ve yeri geldiği zaman ustaca kullanırlar. Sorumluluk duyguları gelişmiştir. Oto kontrol sistemleri olağanüstüdür. İsteklerinde her zaman belli bir hedef vardır. Alçak gönüllü ve yardım sever duyguları ile çevrelerinde seçkin bir dost topluluğuna sahiptirler. Alıngan ve detaycı yönlerini ön plana çıkardıkları zaman çevrelerinde olumsuz bir kişilik sergileyebilirler. Sevgi konusunda oldukça çekimser davranırlar. Ret edilmek en büyük korkuları olduğu için, duygularını partnerleriyle kolay paylaşamazlar. Zaman kavramını yitirebilecek kadar çalışabilirler. Yaşamın yorulmak bilmeyen özel işçileridir.

Bugün Doğan Kadınlar

Heyecanlı ve ataktırlar. Cazibeleri son derece doğal ve sadedir. Renkli bir sosyal yaşamı tercih ederler. Anında karar verme yetenekleri vardır. Keskin duyular sahip oldukları için, tartışmalardan kesinlikle çekinmez ve fikirlerini savunma konusunda oldukça aceleci davranırlar. Telefon ve iletişim konusunda ısrarcı olurlar.

Bugün Doğan Erkekler

Gizli olaylar ilgilerini çektikleri için, araştırmaya bayılırlar. Yüksek idealleri olan bu kişiler akademik kariyer yapmaya adaydırlar. Önlemci ve koruyucudurlar. Dost çevresi kalabalık olmasına rağmen, genelde yalnız olmayı severler.. Kaynak yaratmada ve organizasyonlarda oldukça başarılıdırlar. Yeni fikirler daima ilgilerini çeker.

Bugün Doğan Çocuklar

Sevgiye önem veren çocuklardır. Hayal güçleri çok kuvvetlidir. Arkadaşları arasında farklı yönleri ile dikkat çekerler. Zor çocuklardır. Ve onlarla yaşayan kişileri, oldukça zorlarlar. Her şeyden çok çabuk bıkarlar.Bazen de gereksiz konularda inatçılık yaparlar. Takıntıları yüzünden çevrelerine zor anlar yaşatırlar.
 
Geri
Üst