Bugün (3 Şubat) Doğanlar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Bugün (3 Şubat) Doğanlar
3 şubatta doğanlar 3 şubat doğanlar 4 şubatta 5 doğanların özellikleri 2 doğanların özellikleri
Oldukça yumuşak ve saygılı kişilerdir. İnsanları yargılamadan dinlerler. Karşısındaki kişinin duygusal yönleri ile ilgilenmekten hoşlanırlar. Kibar ince ve zarif kişilikleri ile topluluklarda dikkat çekmeyi iyi bilirler. Tartışmalardan son derece çekindikleri için, gürültülü yerlerde dolaşmaktan ve bulunmaktan nefret ederler. Sistemli yapıları ve güvenli kişilikleri; iş yaşantılarına başarı getirir. İşlerine hiç kimseyi karıştırmak istemezler. Derinden işleyen bir felsefe yetenekleri vardır. Kinci değildirler fakat kendilerini inciten olayları asla unutmazlar. Birlikte çalıştığı kişilerle psikolojik bağlantıları vardır. En belirgin özellikleri dostluk, arkadaşlık ve iyi niyettir. Güçlü içgüdüleri vardır. Ruhsal gelişimleriyle ilgili geniş çapta araştırmalar yaparlar.

Bugün Doğan Kadınlar

Zarif ve sevimli tavırlarıyla toplumda kendilerini sevdirmeyi başarırla Aşk onlar için yaşanılması gereken güzel bir duygudur ve yaşamda bir çok şeyi, duygular dahil mantık çerçevesi içinde çözerler. Amaçlarına hizmet eden kişilerle arkadaşlık etmekten hoşlanırlar.

Bugün Doğan Erkekler

Çok yönlü ve kendilerine güvenen kişilerdir. Ses tonu ve konuşmaları ile karşısındaki kişiyi çok çabuk etkiler.Sahne dünyası onlar için çekici ve sürükleyicidir. Kaba hareket etmekten ve çevrelerini kırmaktan son derece çekinirler. Dingin ve zor kullanmayan bir yapıları vardır.

Bugün Doğan Çocuklar

Duygusal bağları güçlü çocuklardır. Kendilerini ifade edemedikleri zaman huzursuz ve sinirli olurlar. Daha küçük yaşlarda kendi egolarına düşkün kişilerdir. Arka planda kalmaktan hoşlanmazlar. Ailenin yaramaz ve akıllı çocuklarıdır. Mekanik oyunlardan hoşlanırlar. Onları ikna etmek zordur. İnce hesaplar yapmaktan hoşlanırlar.
 
Geri
Üst