Bugün (4 Ocak) Doğanlar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Bugün (4 Ocak) Doğanlar
4 ocak doğanlar 4 ocakta doğanlar ocakta doğanların özellikleri
Oğlak

Kararları kesin ve isabetlidir. Güçlü içgüdüleri vardır. Bağımsızlık duygularının önlerine geçemezler.Yaşamlarında hep bulundukları ortamlardan uzaklaşma ve bilmedikleri yörelere gitme eğilimleri vardır.. Gizli bir kariyer tutkuları vardır. Yüksek hedefleri olan kişilerdir. Taviz vermekten hoşlanmazlar. Çevrelerinde iyi bir yorumcu olarak tanınırlar.. Cinsel açıdan yoğun yaşadıkları duygularını zor idare ederler. Yaşamın karizmatik oyuncularıdır.Aşk onların yaşam biçimleridir. Yakın dostluklarında duygusal davranır. Güven duygusu onlar için çok önemlidir.Yaşama pratik bakan ve hayaller yerine gerçekler peşinde koşan kişilerdir. Şık ve zarif sofralardan hoşlanırlar. Güzelliğe tutkun yapıları yüzünden, yaşamda her şeyin en iyisini isterler.


Bugün Doğan Kadınlar

Önlemci ve koruyucudurlar. Dost çevresi kalabalık olmasına rağmen, genelde yalnız insanlardır. Özgürlük duygularını kullanamazlarsa, huzursuz ve kaprisli olurlar. İlgi çekici ve güzel yüzleri vardır. Mimiklerini çok iyi kullanırlar. Azimli ve çalışkandırlar. Hakimiyet altına girmekten nefret ederler


Bugün Doğan Erkekler

Enerji dolu ve maceracı bir yapıları vardır. İhtiraslı ve tutkulu yapıları ile karşı cins üzerinde etkileri çok güçlüdür. Günlük programlarda rutin çalışmaktan bunalırlar.. Tez canlı ve çabuk sıkılan bir yapıya sahiptirler. Kendilerine çok güvendikleri için, çevrelerinde fazla cesur olarak bilinirler..


Bugün Doğan Çocuklar

Meraklı ve sempatik çocuklardır. Daha küçük yaşlarda bir çok yetenekleri ortaya çıkar..El becerileri çok güçlüdür. Gezmeyi ve eğlenmeye çok severler. Kitap okumaktan ve bilmece çözmekten hoşlanırlar. Baskıdan nefret ederler. İnatçı ve sevimlidirler. Düşüncelerinde ve zevklerinde ısrarcıdırlar. Yaşamlarında renkler çok önemlidir.
 
Geri
Üst