Bugün (5 Ağustos) Doğanlar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Bugün (5 Ağustos) Doğanlar
5 ağustosta doğanlar 10 ağustosta doğanların özellikleri 5 doğanların özellikleri agustosta doganlar ağustos doğanlar
Hırslı ve tatmin olmaya ihtiyaçları vardır. Zevkleri oldukça kalitelidir. Özgürlüklerine çok düşkün oldukları için, kolay evlenmezler. Madde, akıl ve kariyer onlar için çok önemlidir. Kibar ince ve sevimli yapıları sayesine, girdikleri çevrelerde kendilerini sevdirirler Rafine ve kaliteli bir kişilikleri vardır. Sosyal çevrelerde popüler olurlar. Çekici ve büyüleyici mizaçlarına mükemmel bir konuşma becerisi eklenmiştir. Sanatkâr ruhlu oldukları için, iş hayatında profesyonel bir başarı sergileyeceklerdir. İyi bir eğitim ile edebiyat kabiliyetini birleştirerek, kariyer sahibi olurlar. Yakın dostluklarında duygusal davranır. Güven duygusu onlar için çok önemlidir. Yurt dışı bağlantılı bir işi veya aile çevresi olabilir. Zaman kavramı onlar için değersiz bir olgudur ve yaşamla hep yarış halindedir.

Bugün Doğan Kadınlar

Yüzleri oldukça etkileyicidir. Bakışları donuk ve mağrurdur. Rüzgarın sürüklemesi gibi, uçucu bir yürüyüş tarzları vardır. Uzun boylu ve zarif kişilerdir. Anlamlı gülüşleri ile karşısındaki kişiyi büyülemesini iyi bilirler. Modanın dışında özgün bir giyim tarzları vardır. Klasik ve modern bir armoniye sahiptirler. Değişimden ve kendilerini farklı göstermekten hoşlanırlar.

Bugün Doğan Erkekler

Kısıtlanmak istemeyen ve bağlanmaktan korkan sürekli değişen bu adam, kadınların hazin aşk hikayelerinin özel kahramanlarıdır. Eş olarak, karşısındaki kişiyi zorlasalar da, iyi bir baba olurlar. Ailesine bağlıdırlar. Aile bireylerinin özgürlük sınırlarına girmez ve özel dünyalarına hiç kimseyi kolay almazlar.

Bugün Doğan Çocuklar

Neşeli, inatçı ve egoları güçlü çocuklardır. Emir almaktan hoşlanmadıkları için, yapılması gereken şeyleri yumuşak bir şekilde söylenmesinden hoşlanırlar. Kibar ve ölçülüdürler. Özellikle kız çocuklarının iletişim konusunda becerikli yapıları dikkat çekicidir. Gizli sanatçı özelliklerinin açığa çıkarılmasını beklerler.
 
Geri
Üst