Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün Ne Giysem Programında Çalan Şarkıların İsimleri Neler ?
arkadaslar bugün ne giysemin gala gecesinin reklamını yapmak için bugün ne giysemin bütün jürileri oynamıştıya dans etmişlerdi o yabancı sarkının adı nedir lütfen acil cvp 😀
Verdiğiniz linkteki listeden aradığınız parçayı bulamadıysanız, bir de bu konudaki mesajları tarayın, belki burada bulabilirsiniz. Bulamazsanız da mecburen bir linkle şarkıyı bize hatırlatmanız gerekmektedir. Aksi takdirde bu kadarlık bilgiyle size yardımcı olamayız..
Hala sorum cevaplanmamıs ve şarkı ingilizce bir adam söylüyor bağırarak giriş yapıyor sanırsam I heart yada Ona benzer bişey anladım I heart you you and for me gibi tabi ingilizce bilmediğim için böyle zannediyorum.
Hala sorum cevaplanmamıs ve şarkı ingilizce bir adam söylüyor bağırarak giriş yapıyor sanırsam I heart yada Ona benzer bişey anladım I heart you you and for me gibi tabi ingilizce bilmediğim için böyle zannediyorum.