Bülent Ersoy'un Yerine Volkan Konak Geliyor!

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Bülent Ersoy'un Yerine Volkan Konak Geliyor!
bülent ersoy show bitti mi, bülent ersoy, volkan konak yeni programı



Sevgili melekler, geçtiğimiz hafta olaylı bir şekilde programına son verilen Bülent Ersoy yerine Volkan Konak geliyor. "Kuzeyin Oğlu" adlı show programıyla ekrana gelmeye hazırlanan Volkan Konak, her pazar 22:45'te Show Tv'de yayında olacak.



volkan-konak.jpeg



‘Bülent Ersoy Show’ programını bitirdikten sonra Show TV yönetimiyle karar aldıklarını söyleyen DP Yapım’ın sahibi Mehmet Fevzi Siverek, "Show TV’de pazar akşamları yine bir program yapacağız. Ama Bülent Ersoy olmayacak. Zaten, Show TV yönetimine Bülent Ersoy’u rica minnet kabul ettirmiştim. ‘Başka birisiyle yap, bu kişi sorunlu’ demişlerdi. Dinlemedim, direndim ama haklı çıktılar. Bununla kimse çalışmaz" açıklamasından sonra Bülent Ersoy’la sözleşmeyi fesh etmişti. Dört yıl önce Show TV’de ‘Kuzeyin Oğlu’ programıyla ekrana gelen Volkan Konak, yuvasına dönmüş oldu. Bülent Ersoy’un programının yerine ekrana gelecek olan Volkan Konak çalışmalarına hemen başladı.

‘Kuzeyin Oğlu’ programıyla dört yıl aradan sonra seyircisiyle buluşacak olan Volkan Konak, önümüzdeki haftalarda ekrandaki yerini alacak.
 
Geri
Üst