Bunlar banyo değil sanki saray yavrusu

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Bunlar banyo değil sanki saray yavrusu
banyo modelleri, lüks banyo modelleri, banyo dekorasyonu, modern banyo modelleri ile ilgili bilgiler sizlerle...

Son yıllar da iç mekanların dekorasyonun da önemli bir yer teşkil eden banyolar, adeta bir sanat eseri gibi karşımıza çıkıyor.

Her evde bulunan banyolar, artık diğer odaların dekorasyonuna verilen önem kadar değer kazanarak farklı tarzlar ile karşımıza çıkıyor.

Hayran olunacak banyolar olarak nitelendireceğimiz lüks banyo modelleri ile banyonuz keyifli bir ortama dönüşecektir.

Banyo modelleri denince akla ilk gelen fayans dekorasyonu, duşakabin modelleri, hilton lavabolar, ve jakuziler gelse de bunun yanın da lüks banyo aksesuar modellerini de unutmamak gerekiyor.

Son zamanlar da hilton lavabo yerine tercih edilen avangard dresuar modelleri banyolara lüks dokunuşlar sağlayarak estetik bir görünüme kavuşturuyor.

Bu arada banyo dolaplarını da tabi ki unutmuyoruz. Havluları, kozmetik ve kişisel temizlik ürünleri gibi ihtiyaçlarımızı koyduğumuz banyo dolapları da banyonuzun tarzına göre modern banyo dolapları, lüks banyo dolapları ve avangard olmak üzere farklı tarzlardan oluşan seçenekler sunuyor.

Sizler için birbirinden lüks banyo modelleri ve dekorasyonu ile ilgili görselleri paylaşıyoruz. Siz de banyonuzun tadilat zamanının geldiğini düşünüyorsanız yada sıfırdan bir banyo yaptıracaksanız bu modeller size ilham kaynağı olacaktır;)

banyo2017-luks-banyo-dekorasyon-tadilat.jpg
banyobanyo (2).jpg
banyobanyo dekorasyonu.jpg
banyobanyo.jpg
banyobezhevaya-plitka-dlya-vannoj-49.jpg
banyofashionable-idea-11-custom-bathrooms-designs.jpg
banyoluxury-bathroom-feature.jpg
banyolüks banyo.jpg
banyoLüks-Banyo-Modelleri.jpg
banyoŞahane-Lüks-Banyo-Modelleri.jpg
 
Geri
Üst