bettt Yeni Üye Üye 27 Şubat 2011 #11 bi adam güzelse herzaman güzeldirr işte yaaaaaaaaa:hıms::çapkın:
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 28 Şubat 2011 #13 ßeLeN' Alıntı: Aba nolmuş buna böyle yani eski haline 😀 ajdara zaten alışıgım ona şaşırmadım o yüzden birde Ceylan' ı es gecmemeli yüzündeki ifadeye bak ya 😀 en iyisi Beyazıt Öztürk topragım benım ya Genişletmek için tıkla ... belenim onda değişiklik yok başına maske takmışlar keşke koymasaydım onu Beyaza helal valla değişime uğramıyor hiç arada sakal bırakıp kesiyo o kadar
ßeLeN' Alıntı: Aba nolmuş buna böyle yani eski haline 😀 ajdara zaten alışıgım ona şaşırmadım o yüzden birde Ceylan' ı es gecmemeli yüzündeki ifadeye bak ya 😀 en iyisi Beyazıt Öztürk topragım benım ya Genişletmek için tıkla ... belenim onda değişiklik yok başına maske takmışlar keşke koymasaydım onu Beyaza helal valla değişime uğramıyor hiç arada sakal bırakıp kesiyo o kadar
M Misafir Forum Okuru 28 Şubat 2011 #15 Beyazıt hariç, diğerlerinin eski hallerinden eser yok Özellikle de Ceylan Hayalet mi gördü acaba o resmi çektirirken, dehşet şaşkın bakmış Güzeldi Lavinya'm tşkler canım 🙂
Beyazıt hariç, diğerlerinin eski hallerinden eser yok Özellikle de Ceylan Hayalet mi gördü acaba o resmi çektirirken, dehşet şaşkın bakmış Güzeldi Lavinya'm tşkler canım 🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 28 Şubat 2011 #16 makyajını hafifletmekle isabetli karar vermiş Teşekkürler Laviş
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 28 Şubat 2011 #20 beklenenbebis' Alıntı: kıs sen ne olma emi🙂🙂 teşekkürler Genişletmek için tıkla ... ben ne olmiyim kızz
beklenenbebis' Alıntı: kıs sen ne olma emi🙂🙂 teşekkürler Genişletmek için tıkla ... ben ne olmiyim kızz