merve_69 Üye Üye 23 Şubat 2008 #61 Ce: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım İyi Akşamlar..! Kimse Köşeme Uğramıyor..! Artık ende Uğramayacam🙂
Ce: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım İyi Akşamlar..! Kimse Köşeme Uğramıyor..! Artık ende Uğramayacam🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 23 Şubat 2008 #62 Ce: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım Canim benim iyi geceler diliyorum sana...
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 23 Şubat 2008 #63 Ce: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım Iyi geceler diliyorum canim...
esena Aktif Üye Üye 26 Şubat 2008 #65 Ce: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım güzel haftalar diliyorum bitanesi
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 26 Şubat 2008 #66 Ce: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım Canim benim köseye davet etmeye geldim kahve ve tatli var hadi sende buyur...
Ce: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım Canim benim köseye davet etmeye geldim kahve ve tatli var hadi sende buyur...
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 26 Şubat 2008 #67 Ce: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım Iyi geceler canim....
esena Aktif Üye Üye 27 Şubat 2008 #68 Ce: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım iyigeceler diliyorum canım
esena Aktif Üye Üye 27 Şubat 2008 #69 Ce: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım seni seviyom dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr arada bana ura kıssssssssssssssssssss
Ce: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım seni seviyom dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr arada bana ura kıssssssssssssssssssss
esena Aktif Üye Üye 27 Şubat 2008 #70 Ce: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım buda gelinimle sana hedayem olsun canım benim