*jellibon* Daimi Üye Üye 9 Mart 2008 #101 Ce: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım diyarcım minik annem nasılsın canım iyi bir hafta geçirmeni diliyorum canım
Ce: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım diyarcım minik annem nasılsın canım iyi bir hafta geçirmeni diliyorum canım
hacerana Yeni Üye Üye 9 Mart 2008 #102 Ce: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım bende geldım hayırlı olsun kusura bakma elım boş olda ama oşur bırdakı sefere
Ce: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım bende geldım hayırlı olsun kusura bakma elım boş olda ama oşur bırdakı sefere
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #103 Ce: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım merhaba uzun zamandır gelmedım kosene sımdıde elım bos gelmeyeyım dedım
Ce: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım merhaba uzun zamandır gelmedım kosene sımdıde elım bos gelmeyeyım dedım
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 19 Mart 2008 #105 Ce: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım kandilini kutlarım diyarcım.
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 19 Mart 2008 #108 Ce: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 20 Mart 2008 #110 Ce: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım diyarcım geçmiş kandilin mubarek köşen hayırlı olsun canım