SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Aralık 2007 #11 Ce: burası"da benim köşeliğim bayramın kutlu olsun melo nice bayramlara sağlıkla mutlulukla hep bareber inşallah
Ce: burası"da benim köşeliğim bayramın kutlu olsun melo nice bayramlara sağlıkla mutlulukla hep bareber inşallah
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 24 Aralık 2007 #12 Ce: burası"da benim köşeliğim Günaydın, umarım güzel bir bayram geçirmişsindir canım benim... 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 24 Aralık 2007 #13 Ce: burası"da benim köşeliğim Canim benim Melegim nasilsin???
ms_enemy Yeni Üye Üye 29 Aralık 2007 #14 Ce: burası"da benim köşeliğim herşeyin gönlünce olması dileğiyle...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 30 Aralık 2007 #15 Ce: burası"da benim köşeliğim iyi yıllar melom yeniyıl sana şans uğur sağlık bereket getirsin hep mutlu ol Son düzenleme: 30 Aralık 2007
Ce: burası"da benim köşeliğim iyi yıllar melom yeniyıl sana şans uğur sağlık bereket getirsin hep mutlu ol
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 30 Aralık 2007 #16 Ce: burası"da benim köşeliğim Yeni yilin kutlu olsunnn...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 30 Aralık 2007 #17 Ce: burası"da benim köşeliğim KÖŞEN HAYIRLI OLSUN CANIM BİZE KURABİYE YAP GELDİĞİMİZDE EMİ
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 30 Aralık 2007 #18 Ce: burası"da benim köşeliğim YENİ YILIN KUTLU OLSUN
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Ocak 2008 #19 Ce: burası"da benim köşeliğim Umarım bu yıl hepimiz için güzel geçer, sevgilerimle canım benim... Gönlünden geçenler hep gerçek olsun, çok mutlu ol bu yıl, o güzel yüzün gülsün hep, mutluluk saç etrafa, ısıt yine kalbimizi.... 🙂
Ce: burası"da benim köşeliğim Umarım bu yıl hepimiz için güzel geçer, sevgilerimle canım benim... Gönlünden geçenler hep gerçek olsun, çok mutlu ol bu yıl, o güzel yüzün gülsün hep, mutluluk saç etrafa, ısıt yine kalbimizi.... 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 15 Ocak 2008 #20 Ce: burası"da benim köşeliğim Mutlu bir gün diliyorum canımm...