mislinay Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2008 #62 Ce: Burası da benim köşemmm umarım güzel bir hafta geçirirsin canım senin için keyifli olur🙂
tuqqce Daimi Üye Üye 22 Mayıs 2008 #65 Cevap: Burası da benim köşemmm hoşgeldiniz meleklerimmm tekrardann..sizleri seviyorumm..ama benim köşeme çok az geliyosunuzzzz üzülüyorummm
Cevap: Burası da benim köşemmm hoşgeldiniz meleklerimmm tekrardann..sizleri seviyorumm..ama benim köşeme çok az geliyosunuzzzz üzülüyorummm
tuqqce Daimi Üye Üye 23 Mayıs 2008 #66 Cevap: Burası da benim köşemmm çay isteyenn varmıııııı meleklerimm?
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 23 Mayıs 2008 #67 Cevap: Burası da benim köşemmm canım ben geldim nasılsın öpüyorum seni=)
gökçe Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2008 #68 Cevap: Burası da benim köşemmm Çay demle demicem. Meyve suyu iç bari ben çayımı demlerim..
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 1 Haziran 2008 #69 Cevap: Burası da benim köşemmm çiçeklerin en güzelini sana getirdim canımcım Son düzenleme: 4 Haziran 2008
*jellibon* Daimi Üye Üye 4 Haziran 2008 #70 Cevap: Burası da benim köşemmm tugçecim geldimmi köşene hatırlamıyorum ama gelmediysem bu zamana kadar özür köşen hayırlı olsun kuşum bol muhabbetler
Cevap: Burası da benim köşemmm tugçecim geldimmi köşene hatırlamıyorum ama gelmediysem bu zamana kadar özür köşen hayırlı olsun kuşum bol muhabbetler