burasıda şeker candy'niin köşesii olsun

*şiker*

Yeni Üye
Üye
burasıda şeker candy'niin köşesii olsun
selam melişleriim...beniimde bi köşem olsun istediim...hepinizii bekliyoruum...buyrun köşemi ziyaret ediin...şimdiden öpüldünüz hepiniz canlarıım...

Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun

kiymali_borek_2.jpg

makarnalbrekkt7.jpg

7599deryadanlezzetlersakallth7.jpg

gelen misafirlerime ikramımdıır...afiyet olsuun melişleriiim

ben kendimii tanıtmak istiyorum. ve bu siteyi kimin aracılığıyla buldum anlatmak istiyorum...kocaelinin gebze ilçesinde oturuyorum..bu siteyii tuqqce kankimin sayesinde tanıdıım ve çok sevdiim...ayrıca onada teşekkürlerimi iletiyorum..o da beniim 15 senelik kardeşiim herşeyiim... iyiki kayıt oldum ve iyiki varsıınııız..ilk kayıt olduğum site ve çoook güzel vakit geçirdiğim forum...19 yaşındayıım..dışardan okuyorum..ayrıcada çalışıyorum..köşeme uğrayan bütün melişlerimin kendini kısaca tanıtmasını istiyorum..

hpim0209customww4.jpg

ben bayılırıım çiğ köfteye..yemeden duramam..vazgeçilmeziim arasındadıır

ben başak burcuyuum...tüm özelliklerimi taşıyorum..çok titiziim...dost canlısıyıım..herkesii dinlemeyii çok severiim..dertlerinizi paylaşabilirsiniz canlarıım...dinleriim bi çare bulamasamda...gerçii yüce rabbim çaresiiz dert vermez kimseye...çare bulunmasa bile paylaşmak çook önemlii....ne olursa olsun bişeylerii yakınınıza anlatııın...rahatlayıın....tepkii gösteriin olaylara..hatta bana güziin abla derler hep...çünkü etrafımdaki insanlarıı dinlediğim için öyle derler

Geri