burasıda şeker candy'niin köşesii olsun

Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun

oyyyyy kimler gelmiiiş yaa...hoşgeldiin canııım kurabişiim..pastan ve çikolatalarıın nefis gözüküyoor hıııım bayıldıım yaa..çok saol canıımsıın kurabişim

y1pXpQXJ8596UWGI7Kzl3bHQ7dTSAhXc6oAJmQBlOCsSAEB4-KUTKH9BCQMd10YxhYDxUUHI2hnigg

dost2zs3ao1.jpg

ben kimlerii görüyorum...canıım tatlı ablam gelmiiş yaaa 🙂 hoşgeldiin ablam..sefa getirdiin...çikolatalar içiin çok teşekkürler..hemen yemek istiyoom canıım çektii yafff...bekleriim hep ablam köşeme..öpüldüün kocaman

Muccccuk!Ya nerden girdim köşene!Sabah sabah iştahım kabardı valla!Ne o çeşit çeşit yiyecekler?Köşen hayırlı olsun bitanem.Beni biliyorsun 3 çocuk annesi,bir ev hanımıyım.Balıkesirde oturuyorum,yarı Malatyalı,yarı Balıkesirliyim.Yengeç burcuyum ve tüm özelliklerine sahibim,zaten yükselenim de yengeç.Bana da buralarda güzin abla derler,herkesi dinler,yardımcı olmaya çalışırım ve maneviyatlarına da yardımcı olurum gerçekten de ama biliyor musun bitanem beni dinleyecek kimseyi bulamam çevremde!İnsanlar kendilerine gelince hep anlatırlar,hep anlatırlar... ama sen anlatayım deyince onlar seni dinlemek istemezler,yine kendileri anlatmaya başlarlar!Bu kocan bile olsa aynı yani..Arkadaşım, dostum çok ama bu yönden yalnızım işte!Görüşmek dileğiyle canım kardeşim.

ohhh inanamıyorum kaynanacııım gelmiiş yafff....köşeme neşe kattın ablam...vallaa ablam bide o resimlerii ben koyarkan görseydiin nasıl canım çektii yaff 🙂 yüce rabbim evlatlarını sana bağışlasıın ablam...ablam inankii öle oluyor bende herkesi dinleriim ama derdiğimi anlattığım kişi nadirdiir..hem dinlemezler hemde anlamazlar..kaynanacıım ben burda neciyiim anladıım ben geliniim demii...tatlıı ablam ben her zaman dinleriim...burda olduğum sürece yardım etmeye çalışcam inşallah....ablam evliilikte öle verebileceğin tavsiyeler varmıı biz bekar gençlere...

iyi ki varsın iyiki geldin meleğim köşen hayırlı olsun yaşın kızımla aynı dilerim hayat sana fazla zorluk çıkarmasın herşey sen nasıl istersen öle olsun hep aramız<da hep yanımızda olman dileğiyle

hoşgeldin aussie_angel..köşeme sefa getirdin mis kokulu kalplerini aldıım tatlıım..çok saol canım beniim

nejla ablam hoşgeldin köşeme...sende aramıza hoşgeldin..artık sende benim bir ablam sayılırsın benden büyük ve evli olduğuna göre...Allah evladını sana bağışlasın..kızında güzelmiş ablam kız anneye çekermiş...güzel dileklerin için çok teşekkürler ablam..tekrar beklerim köşeme ..seninde hep aramızda olman dileğiyle ablam..öpüyorumm

Geri