L *LavinyA* Yeni Üye Üye 19 Nisan 2009 #71 Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun şeker candym canımmm.. nasılsın bitanem..al canım güllerin en güzelini sunuyorum.. kib
Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun şeker candym canımmm.. nasılsın bitanem..al canım güllerin en güzelini sunuyorum.. kib
*şiker* Yeni Üye Üye 20 Nisan 2009 #72 Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun oyyy reinacıım kuzum yaaa..çok güzelller ve çok saol datlum beniim...tekrar hoşgeldin bitanem
Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun oyyy reinacıım kuzum yaaa..çok güzelller ve çok saol datlum beniim...tekrar hoşgeldin bitanem
Gül Hanım Yeni Üye Üye 20 Nisan 2009 #73 Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun ellerine sağlık canım çok güzel görünüoalar tarifleri yok mu
Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun ellerine sağlık canım çok güzel görünüoalar tarifleri yok mu
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 23 Nisan 2009 #74 Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun Canım sana çikolatadan araba hediye ediyorum... Afiyet olsun 🙂 (hep beraber olsun :laugh::laugh🙂
Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun Canım sana çikolatadan araba hediye ediyorum... Afiyet olsun 🙂 (hep beraber olsun :laugh::laugh🙂
*şiker* Yeni Üye Üye 24 Nisan 2009 #75 Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun saolll kuzuum 🙂 güzel görünüyorrr..tekrar hoşgeldiin tatlıım
Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun saolll kuzuum 🙂 güzel görünüyorrr..tekrar hoşgeldiin tatlıım
Gülümseme Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2009 #76 Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun nasılsın şeker kübra bakalım.iyisin inşallah
AYTASI Aktif Üye Üye 5 Mayıs 2009 #77 Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun Canim bende geldim nasilsin sanirim bu pasta hepimize yeterli olur kahvelerde senden olsun
Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun Canim bende geldim nasilsin sanirim bu pasta hepimize yeterli olur kahvelerde senden olsun
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 6 Mayıs 2009 #79 Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun GÜNAYDIN CANIM 🙂
*şiker* Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2009 #80 Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun ablam yaa hoşgeldiin..iyiyim işte ismide değiştirdiim şimdiden hayırlı olsun senin isminde hayırlı olsun...top cezelyelerin için de teşekkürler ablam
Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun ablam yaa hoşgeldiin..iyiyim işte ismide değiştirdiim şimdiden hayırlı olsun senin isminde hayırlı olsun...top cezelyelerin için de teşekkürler ablam