Burun Ucu Estetiği Olanlar

Uzman SühaN

Administrator
Burun Ucu Estetiği Olanlar
burun ucu estetiği nedir,burun ucu estetiği nasıl yapılır,burun ucu estetiği olan varmı,burun ucu estetiği hakkında bilgiler



bur.jpg






Bu ameliyatla septuma yani burnu ikiye ayıran ortadaki kıkırdak yapıya dokunmadan, burun sırtını ve yanlarını oluşturan kemik yapıya dokunmadan sadece

burun ucunda ki kıkırdaklara yapılan düzeltme işlemidir.Bu sayede kalın, sarkık, uzun veya geniş burun uçları yeniden şekillendirilebilir. Burun kanatları daraltılabilir. Lokal anestezi altında yapılabilen bir işlemdir.

Burnun dudak ile yaptığı açının değiştirilebildiği, burun ucunun kaldırılıp, inceltilebildiği, nefes alma problemine neden olmayan, sonrasında burun içinde tamponlar ve sırtında ki alçıyla sonlandırılan, yaklaşık 1,5 – 2 saatlik bir ameliyattır.

Burun estetiği ameliyatlarında doktorunuzun belirlediği tarihte alçı tamamen çıkarılır ve masaja başlanır.Bu ameliyatta standart Rinoplasti (estetik burun ameliyatı) ameliyatına göre çok daha az morarma, şişlik olur ve bu işlemden sonra normal hayata dönüş oldukça kısadır.
Daha önce burun ameliyatı olmuş kişilerin ne yapması gerekir?

Daha önce burun estetiği geçirdiyseniz bu kişiler için hem maddi anlamda hem psikolojik anlamda ve en önemlisi sağlık anlamında çok ciddi şekilde bir yıkımdır. Daha önce burun estetiği yapılmış kişilerde bunu yaşanmaktadır. Burun öncelikle yüzün ortasında ciddi dikkatli müdahale edilmesi gerek noktalardan biridir. Bu anlamda burun estetiği planlıyorsanız ameliyatı yapan hekiminizi iyi bir belirleme yapmalısınız ve ehil ellerin yapması son derece önemlidir. Daha önce operasyon olmuş kişilerde ikinci kez operasyon gerçekleştirilebilir bu tür operasyonlara revizyon operasyonları denir. Revizyon küçük dokunuşlarla burnu yeniden şekillendirme işlemi olmaktadır. Bazı istisnai durumlarda burnu sıfırdan ele almak gerekebilir. Burun bölgesindeki sıkıntılar küçük dokunuşlar ile giderilemeyecek kadar büyük ise anatomisi bozulmuş burunların son derece titiz değerlendirme ile ele alınmalıdır. Hastanın kulağından veya kaburgasından alınarak hastanın burnunu düzelmek için kullanılabilir ve gerekli olabilir. Bu tür operasyonlar normal olarak yapılan burun estetiği operasyonlarından daha uzun sürebilir.
 
Merhaba ben daha önce burun ameliyatı oldum. Kayseride saffet örste. Burun ameliyatı zor ama sonuç mükemmel. 1 kaç gün burun kemiğinde ağrı oluyor.Morluklar 1 aya kadar anca geçiyor. Birde 15 gün boyunca burun akıntısı olucak. Burnun şekil alması 6 ay densede 1 yılı buluyor.
 
Geri
Üst