Buyrun buyrun bakın utanmayın =)

Nedenini bilmiyorum,
Ama...
Bugün herzamankinden daha çok ihtiyacım var sana...

Çok eksiğim bugün...Yine batıyor güneşle birlikte kayboluyor tüm direncim, umutlarım!'Ben artık onsuz yapabiliyorum...! dediğim günler toz duman olup yapıştı yine boğazıma Nedense tutamıyorum sensizliğin çıldırtan isyanını bugün!..Damlıyor gözyaşlarım...

Bak,
Yine çekildi;
Evli evine, köylü köyüne!
Nedenini bilmiyorum, ama;
Evsiz, köysüz kaldım bugün, bu gece...!

Herkes sığınacak bir çatı buldu gerçek benliklerde, bense sensizliğin kimliksiz çatısına sığındım yine...Bana gelen tüm yollar kapandı, yolsuz kaldında dönemedin mi? Yoksa çıkar bi yol mu buldun kendine!!! Bilmiyorum sebebini, sonucunu çok yanlızım bu gece...

Çözülmeyen düğüm,
Kanıtlanamayan suçlar gibi sensizlik...
Yetmiyor yaşamaya,
Bi ben bi de sensizlik...
Nedenini bilmiyorum, ama;
Çok koyuyor bugün, bu gece bu bilinmezlik!

Herşeyi bi nedene bağladımda, bi olmayışını bağlayamadım sonuca...Belki de bunun için acıtıyor bu denli, kıvrandırıyor....Çok sevdim diye mi kaybettim seni, çok sevilemedim diye mi...Tüm sessiz çığlıklarıma inat bozuyorum gizli suskunluğumu ..

her aşk unutulmayacak kadar ÖZEL VE DEGERLİDİR.....

Bir gün sana asık olacağımı seni ilk gördüğümde anlamıştım o mağrur bakışların ardındaki seni görmek hiçte zor olamadı....
Sevdim seni adam gibi....

Yok oluşumuzun nedeni olarak beni görüyorsun biliyorum ben değilim güzel gözlüm yok oluşumuzun nedeni bizi tanıştıran bir birimize aşık eden kader...Hiç kimseye kızma hiç hata bulma...Çünkü kızmak hele de sevdiğin için ayrı da olsa şükür etmeyi bil...

Ben her zaman böyle yapıyorum bir çok insanın rastlayamayacağı isteyip de
başaramayacağı kadar çok sevdik birbirimizi...Giderken söylemek istediklerim vardı...Tıpkı ellerini tutmak boynuna sarılmak istediğim gibi son sözlerimde yüreğimin derinlerinde kaldı gitti...

Ama bana öyle bir şans verilseydi sana şunları söylemek isterdim..Sen benim gözümde aşkımı sevgimi hak edecek kadar yücesin...Bu kalp seni sevmeyi hak ediyor sen de bu kalpte olmayı....Hiç üzülme emi güzel gözlüğüm aşkın bu kalbi hep senin için taşıyacak....

Gittiğin yerlerde mutlu ol.

Ben istedim gitmeni..Umutlarını yok etme sakın...Bensizliğe alışacaksın bir gün...Ben alışamadım ama yanında olmak adına başkalarını mutsuz etmek
sevgimize yakışmaz değil mi ?..

Üzülmek nafile bu yürek bunu da kaldırır bebeğim....Git demek çok zordu ama biliyorum gitmek daha da zordu...Sevgimizin değerini bileceğiz.
Onu hiç kaybetmeyeceğiz....İleride yine aşık da olacaksın belki ama bu kadar uyum bu kadar mutluluk bu kadar şiddetli kavga edebileceğimiz gerçek bir eş ruh bulamayacağız güzel gözlüm..

Kimse sen gibi bakmıyor artık bana.
Kimse senin gibi dokunmuyor.
Kimse ASKIM demiyor..
Unutmak mümkün değil güzel gözlüm seni.
Sende unutma beni
Bu ask unutulmayı hak etmeyecek kadar özel..

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]
icimdesingifdnzyg7.gif
[/FONT]

Son düzenleme:
Ben seni geceye yazdim
Ben askimi geceye anlattim
Seni nasil sevdigimi
icimde yanan bu atesi
Ben sevdami geceye yazdim

Kagit olarak geceyi
Kalem olarak sevgimi

Murekkebi gozyasimla yazdim