gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 24 Eylül 2010 #363 AuSSie-AnGeL' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ayy cokk tatlısınızz siz ama yaa yirim ben sizin dudukalrınızı ... ayyy göbüşlere bak .... cokk tatlılar tşklerr canımmm benim...
AuSSie-AnGeL' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ayy cokk tatlısınızz siz ama yaa yirim ben sizin dudukalrınızı ... ayyy göbüşlere bak .... cokk tatlılar tşklerr canımmm benim...
*şiker* Yeni Üye Üye 24 Eylül 2010 #364 ayy ben daha yeni görüyorum köşeni affet benii gamseliim 😀 köşen hayırlı olsun...
*şiker* Yeni Üye Üye 24 Eylül 2010 #367 AuSSie-AnGeL' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bunlara bayıldıım yaaa yiriim ben bunlarıı ..çok şekerlerr..minicik ellerini yeriim 🙂
AuSSie-AnGeL' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bunlara bayıldıım yaaa yiriim ben bunlarıı ..çok şekerlerr..minicik ellerini yeriim 🙂
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 24 Eylül 2010 #369 *şiker*' Alıntı: ayy ben daha yeni görüyorum köşeni affet benii gamseliim 😀 köşen hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla ... ayyy canım benimm sen gelmesendee biliyorumm hepp yanımdasın bidenem ....
*şiker*' Alıntı: ayy ben daha yeni görüyorum köşeni affet benii gamseliim 😀 köşen hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla ... ayyy canım benimm sen gelmesendee biliyorumm hepp yanımdasın bidenem ....
AyYuzlu Daimi Üye Üye 24 Eylül 2010 #370 utanmadım actım gırdım baktım etraflara ama sen yoktun be guzelimmm