Büyük beden tesettür tunikler nasıl kombinlenir?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Büyük beden tesettür tunikler nasıl kombinlenir?
tunik modelleri, büyük beden tunik modelleri, tesettür tunik modelleri, en yeni büyük beden tunik modelleri ile ilgili bilgileri sizler için paylaşıyoruz.

Tunik modelleri, açık ve kapalı tüm bayanların bana göre kurtarıcısı olmuştur. Bazen ne giyecem diye kara kara düşünürken bir tunik ile öyle güzel ve uyumlu kombinler oluşturursunuz ki..

Tunikler, tayt ve pantolon üzerini tamamlayan ve bunlarla çok uyumlu bir kombin oluşturan giysidir. Tesettürlü bayanların da vazgeçilmezi olan tunik modelleri, uzun olmasından dolayı kapalı bayanlar için de tercih nedeni olmaktadır.

Günümüz de büyük beden giyinen hanımlar için de oldukça şık modeller tasarlayan modacılar, büyük beden giyinen ve tunik seven hanımları da unutmayarak günlük ve özel günler de giyebilecekleri tunik modellerini tesettür giyim satan mağazaların reyonların da hanımlara sunuyor.

Büyük beden tesettür tunik modelleri ile farklı kombinler oluşturarak oldukça rahat bir giyim stili elde etmiş olursunuz. Diz altı yada hemen diz üstüne kadar gelen tuniklerin altına tayt, jeans pantolon yada kumaş pantolon tercih edebilirsiniz.

Seçeceğiniz eşarp modeli ve rengini ise kıyafetlerinizin renk ve desenine en uygun şekil de tercih ederseniz kombininiz tamamlanacaktır.


tunik1.jpg
tunik2.jpg
tunik3.jpg
tunik4.jpg
tunik5.jpg
tunik6.jpg
tunik7.jpg
tunik8.jpg
tunik9.jpg
tunik10.jpg
tunik11.jpg
tunik12.jpg
tunik13.jpg
 
Geri
Üst