Buz Başlıklı Lazer Epilasyon Yaptıran varmı ?

Uzman SühaN

Administrator
Buz Başlıklı Lazer Epilasyon Yaptıran varmı ?
Buz lazer yaptıranlar memnun mu ? Buz Lazer (Soprano Ice) Alma Lasers tarafından geliştirilen son teknoloji, Soprano Ice Diod Lazer, yeni “buz” başlığı ile artık 2 kat hızlı, ayrıca ten rengi ayırmadan ve en ince tüylerde bile mükemmel sonuçlar elde etmek mümkün. Geliştirilmiş güçlü soğutucu mekanizması ve seri atışları sayesinde Diod Lazer cihazları arasında açık ara farkla en acısız sistem olan Buz Lazer (Soprano ICE), lazer epilasyon cihazları hakkında bildiğiniz “acı-ağrı” kavramını tamamen değiştiriyor.



buz lazer.jpg







Acısız olup aynı anda çok hızlı uygulama yapma becerisi ile gündelik işlerinizi aksatmanıza gerek kalmıyor. Ülkemizde en çok tercih edilen Lazer Epilasyon cihazı olan Soprano Lazer ailesinin bu yeni üyesi -3 dereceye kadar soğuyan “buz” başlığı sayesinde cilt üzerinde yanık oluşturma riskini de ortadan kaldırıyor. Yaz aylarında, bronz tene dahi uygulanabilen bu sistem ile 6 hafta aralıklarla toplamda 6-8 seans süren tedavi süresi, kişinin bu süreçte yeterli sonucu almasını sağlıyor.






En açık tüylerde, en ince etkili, acısız ve dört mevsim her ten rengine uygulanabilen Buz Lazer epilasyon sistemi tüm sorunlarının halledildiği yeni nesil bir teknoloji. İleri teknoloji soğutucu mekanizması sayesinde tamamen acısız bir sistem olan Buz Lazer (Soprano Ice Soprano Ice Lazer ile ten renginiz, tüy renginiz, nasıl olursa olsun istenilen sonuçlar elde etmek mümkün.



buz lazer yaptıranlar memnun mu.jpg



Koyu ten Soprano Ice Lazer teknolojisi uygun mu?



Yeni nesil lazer epilasyon teknolojilerine en önemli farkı tüm ten renklerine uygunluğundur. Dört mevsim boyunca ten renginiz ne kadar koyu olursa olsun Soprano Ice Lazer sisteminden faydalanabilirsiniz.



Buz Lazer (Soprano Ice), hangi mevsimde yapılabiliyor?


Soprano Ice lazerden her mevsim faydalanabilirsiniz. Eski sistem lazer epilasyon sistemleri ten rengi koyulaştıkça etkisi de azalırdı. Koyu tenlerde bile etkili sonuçlar almanızı sağlayan Soprano Ice lazer sistem ile bronz tene sahip olduğunuzda tedaviden faydalanabilirsiniz.


Yüzüm için bu yeni sistemden faydalanabilirmi?


Yüzdeki tüylerde eski nesil lazer sistemlerinin faydalı olmamasının başlıca nedeni yüzdeki bulunan tüylerin çok açık renk ve daha ince olmasıdır. Eski nesil lazer epilasyon uygulama yapıldığında yüzde tetikleme yaptığı gözlemlenmiştir. Buz Lazer (Soprano Ice),yüzdeki en ince ve en açık tüylerde bile etkili olan bir teknolojiye sahiptir. Yüzdeki tüylerle uygulama yapılacak bölgelerin çok küçük olması eski lazer sistemlerinin aplikasyon başlıklarının bu bölgelere uygulama yapılamayacak kadar büyük olmasıydı. Soprano Ice lazer sistemi ile kaş arası gibi daha küçük bölgeler için tasarlanmış başlıklara sahiptir.


Cildiniz istediğim kadar pürüzsüz değil.


İnce ve açık renk tüylerde eski nesil sistemlerin etkili olmaması, tedavi tamamlandıktan sonra pürüzsüz bir sonuç ulaşılması zorlaştırıyordu. Soprano Ice lazer epilasyon teknoloji ise tüm tüylere etki olduğunda çok daha pürüzsüz bir sonuç alınmasını sağlıyor.


Kaç seans gerekiyor?

Altı hafta aralıkla 3-5 seans arası bazı hastalara yeterli gelirken, klinik araştırmalarda pürüzsüz etki yaratmak için genelde 6 seans yaptırmasının gerektiğini gösteriyor. Tüm vücut epilasyon uygulaması bu yeni sistemde yarı yarıya azalıyor.


İşlem sırasında acı var mı?

Soprano Ice lazer sisteminin eski nesil lazer epilasyon tedavilerine göre en belirgin farkı çok daha konforlu ve acısız olmasıdır. Bikini bölgesi gibi en hassas yerlerde bile canınız acımayacak. Özellikle acı eşiği çok düşük olan kadın ve erkeklerde bile en çok tercih edilen sistem Buz Lazer dir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kesinlikle melike erdeme buz lazer yaptırmayın. Estetisyeni kendini beğenmiş insanlarla nasıl konusacagini bilmeyen ukala bir kız. Bin pişman oldum
 
İlgi alaka önemlide bizi sonuç ilgilendirir. Buzlu epilasyon dan nasıl bir sonuç aldınız ? Tüylenme sorununuz ortadan kaltımı ?
 
buzlu epilasyon bende yaptırdım daha önce zaten epilasyona başlamıştım bitme noktasına gelmişti sonra bu buzlu epilasyon aletini önerdiler daha az acı veriyor buzlu başlığı sayesinde lazer atımların da çok fazla acı hissetmiyorsunuz çünkü soğuk zaten bölgeyi bir nebze uyuşturmuş oluyor bende açıkcası çok fazla tüy yoktu olanlarda artık iyice cansız çıkıyordu ben özellikle az acı vermesinden dolayı bu buzlu epilasyonu tercih ettim ama tüyler daha geç çıkıyor onuda söylim
 
Selamlar ben de buz lazer yaptırmak istiyorum buz lazer yaptıranlar memnun mu memnun kaldılar mı ona göre ben de yaptırmak istiyorum acıtıyor mu yaptıranlar yazabilir mi lütfen ?
 
Geri
Üst