SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 20 Ocak 2008 #1 buz değil sanki kristal bu resimleri ilk gördüğümde hayretle baktım sadece ve doğanın ne kadar harika olduğunu bi kez daha anladım tabiat mucizesi bunlar en nadide kristallere değişilmeyecek bi güzellik
bu resimleri ilk gördüğümde hayretle baktım sadece ve doğanın ne kadar harika olduğunu bi kez daha anladım tabiat mucizesi bunlar en nadide kristallere değişilmeyecek bi güzellik
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 20 Ocak 2008 #2 Ce: buz değil sanki kristal kristal bi vazomu yoksa doğa harikası olan bunlarmı bana göre doğanın harikası olan bu resimler ya sizce? şu örümcek ağına bakın ince bi dantel gibi gpür gibi durmuyormu
Ce: buz değil sanki kristal kristal bi vazomu yoksa doğa harikası olan bunlarmı bana göre doğanın harikası olan bu resimler ya sizce? şu örümcek ağına bakın ince bi dantel gibi gpür gibi durmuyormu
HİDOŞ Aktif Üye Üye 20 Ocak 2008 #4 Ce: buz değil sanki kristal harika resimler doğanın kristalleri emeyine sağlık
ms_enemy Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #5 Ce: buz değil sanki kristal emeğine sağlık canım çok güzeller 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #6 Ce: buz değil sanki kristal Harika ya... Tabiatın harikası, doğanın mucizesi. Çok güzel ve etkileyici resimler. Ellerine, emeğine sağlık diyorum. Bir daha baktım da... Gerçekten çok hoş...
Ce: buz değil sanki kristal Harika ya... Tabiatın harikası, doğanın mucizesi. Çok güzel ve etkileyici resimler. Ellerine, emeğine sağlık diyorum. Bir daha baktım da... Gerçekten çok hoş...
esena Aktif Üye Üye 21 Ocak 2008 #7 Ce: buz değil sanki kristal çok güzeller erimesede eve alsak dekarasyon yaparız ne üzel olur demi
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 22 Ocak 2008 #8 Ce: buz değil sanki kristal doğanın güzelliği ne kadar güzel eline sağlık