Çakılı Silgi Katili Hitler

Bilge Gökçen

Yeni Üye
Üye
Çakılı Silgi Katili Hitler
katil bebek çaki izle katil bebek çaki filmini izle caki filmi çakinin filimleri
Lisedeyiz, manyak bir tane Almanca hocamız var... Fiziksel tarifini nasıl versem dedim ama eşgali bile korkunçtu hani :D

Sınıf mevcudumuz az zaten ama hocamız tedbiri elden bırakmıyor, 12 kişiyiz, indirdi bizi yemekhaneye dağıttı dört bir tarafa. Biz durur muyuz, silgi alışverişiydi, kalemtraştı derken adamın gözüne iyice battık tabi...

Bizimki bir anda (tam silgi veriyorum arkadaşa) döndü bize, sert sert baktı, yürümeye başladı. Bir arkadaşla donduk kaldık, bakıyoruz öylece... Bize yaklaşırken elini cebine attı, oradan birşey aldı (bir yandan yürüyor), ufak bir métal gibi bir nesne çıkardı cebinden tam bizim önümüzde dururken "çıt" diye bir ses... O ufak métal şey bir çakıymış.. Biz yerimize çakılı korkuyla bizim Hitler'e bakıyoruz. Geldi geldi, bize doğru eğildi elinde çakıyla, bana doğru uzandı (ben artık titreme aşamasını da geçmiş bulunuyorum) elimden silgiyi aldı ve pat diye ikiye kesti.

Yemekhanede ses yok, herkes durmuş olay mahaline bakıyor. Biz arkadaşla hala şok, yerimizden oynayamıyoruz. Bizimki kestiği silgilerin birini bana, birini can hıraş kopya çekelim diye uğraşan arkadaşa uzattı. Tekrar bir ters ters baktı, çakıyı kapattı, cebine attı.

Bir beş dakika hiçbir şey yapamadık herhalde. Kaldık öylece... Sonra nasıl kopmuştuk, nasıl gülmüştük... Çakılı Silgi Katili Hitler :D:D:D

Ama Almanca'ma yaptığı katkılarından dolayı kendisine müteşekkirim gerçekten, onun o sertliği, sert bakışları, bizimle uğraşması... Sağolun hocam, inşallah iyisinizdir... Saygılar benden size.
 
Ce: Çakılı Silgi Katili Hitler

:D:D:D heyyy gidi günler heyy eski silgilerde güzeldi ama ya tam son zil eve gideceğiz midemizde garip bi guruldama, ertesi gün silgi yok yemişiz :D:D:D ama hocanı tebrik ediyorum paylaşımcı bir öğretmenmiş :D:D ya birbirinizle kediyi paylaşamıyor olsaydınız :D:D hiyaaaaaaaaaaaat aii aiii aiiii aiiiiiii

parmaklar hocayı gösteriyor
katil bu :D:D:D
 
Ce: Çakılı Silgi Katili Hitler

bende anlatacam bende bende :becky:
bilgem paylaşımın için tşkler :kiss:hocada amma akıllıymış ha ve bir o kadarda ürkütücü :D
 
Ce: Çakılı Silgi Katili Hitler

hoca akıllıymış ama aklınızı alacakmış nerdeysen:) benim üstümegelse altıma kaçırırdım korkudan heralde:becky::becky::becky:
 
Ce: Çakılı Silgi Katili Hitler

iyide anlayamadığım şey hoca da çakı ne geziyomuşki hımm annanemin çantasında var ewet işe yarıyo özelliklede meyve soyarken ama hoca nediyomuş o çakıyla okulda merakım şetti yani:)
 
Ce: Çakılı Silgi Katili Hitler

Tasum ah ben de anlayabilsem keşke o çakının neden cebinde olduğunu... Bu hala bir muammadır yani. Gerçi ben hasarsız atlattığım için şükrediyorum, gerisi çok da önemli değil. Bizim Hitler tuhaftı diyorum ya aslında çok şaşırmamak lazım... (Bu arada çakı diyince kocaman birşey düşünme, küçüktü)
 
Cevap: Çakılı Silgi Katili Hitler

anammm kabus gibi hocaymış ben olsam kaçardım olay mahallinden one öle düelloya davet eder gibi
 
Geri
Üst