Cam balkon su sızdırıyor ne yapmalıyım

H

Halise<<<<<<

Forum Okuru
Cam balkon su sızdırıyor ne yapmalıyım
Cam balkon su sızdırıyor ne yapmalıyım nasıl suyu keserim Cam balkonu sızdıranlar bu su sızıntısı nasıl kesilir acil olarak ?

Merhaba

iki sene önce balkonumuza cam balkon yaptırdık ama geçtiğimiz kış cam balkonda su sızıyor cam balkonlar neden su sızar nasıl engelleyebilirim ne yapmalıyım. Cam balkon yaptırdığımız yeri aradım geleceklerini söylediler gelmediler . Hatta ücret vermem gerekiyor mu tekrar dedim 2 sene geçtiği için vermeniz lazım dediler cam balkonda su sızıntısını nasıl kesebilirim ne yapabilirim. Önümüzdeki haftalarda yağmurlar yine başlayacak ama cam balkonumun su sızıntılarını nasıl keserim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba

Öncelikle size iki tane tavsiyem var . Birincisi bu tarz şeyleri yaptırırken rüştünü ispat etmiş güvenilir firmalara bu tarz işlerinizi yaptırın. ikincisi kesinlikle cam balkonu gibi şeyler yaptırırken kaliteli malzemeler kullanılmasını sağlayın kesinlikle ucuz, 1 sene sonra yıpranacak sorun çıkartacak malzemeler kullandırmayın.

Cam balkonlarda su sızıntıları genellikle köşebentler de ve kasa altlarından sızar köşebentler de ki conta ya da fitil eskimiş ya da kaymıştır: Ddiğer bir konu da kullanılan silikon kalitesizdir zamanla bu silikonlarda su sızıntısı yapabilir . Kasalarla döşemenin duvarların ve tavanın birleşim yerlerindeki silikonları mutlaka kontrol edin bu silikonları beyaz şeffaf silikon kullanarak yenileyin büyük ihtimalle sızıntı kesilecektir
 
Geri
Üst