esena Aktif Üye Üye 3 Mart 2008 #11 Ce: cam silerken.. ben zaten hep<öle silerdim gerçektende olmuyo çok temizliyo pendeki lekelere bire bir
Ce: cam silerken.. ben zaten hep<öle silerdim gerçektende olmuyo çok temizliyo pendeki lekelere bire bir
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 3 Mart 2008 #12 Ce: cam silerken.. hıh işte bakın tek ben değilmişim esenada öyle siliyomuş..kız cadı önceden niye söylemedin..öyle uğraşıp duruyom kovalarla bezlerle😀
Ce: cam silerken.. hıh işte bakın tek ben değilmişim esenada öyle siliyomuş..kız cadı önceden niye söylemedin..öyle uğraşıp duruyom kovalarla bezlerle😀
esena Aktif Üye Üye 3 Mart 2008 #13 Ce: cam silerken.. ama ne bilem böle olduğunu çok temiz yapıyo ne durulama ne bişey ben herkes öle siliyo zannediyom
Ce: cam silerken.. ama ne bilem böle olduğunu çok temiz yapıyo ne durulama ne bişey ben herkes öle siliyo zannediyom
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 3 Mart 2008 #14 Ce: cam silerken.. esena bak kimse bilmiyomuş kıı valla bak öğrenmem çok iyi oldu..camı 5 dk sildim bitti😀
Ce: cam silerken.. esena bak kimse bilmiyomuş kıı valla bak öğrenmem çok iyi oldu..camı 5 dk sildim bitti😀
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 14 Mart 2008 #16 Ce: cam silerken.. deneyin kızlar hemde çok geç kirleniyor söyleyim..geçen hafta sildim camlarımı hala parlıyor😀
Ce: cam silerken.. deneyin kızlar hemde çok geç kirleniyor söyleyim..geçen hafta sildim camlarımı hala parlıyor😀
melegimeren Yeni Üye Üye 23 Mart 2008 #17 Ce: cam silerken.. emeğine ellerine sağlık paylaşım için teşekkürler canım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 30 Mart 2008 #18 Ce: cam silerken.. deneyin kızlar çok pratik oluyor..kovalarla ıslak kuru bezlerle uğraşmaya son..😀
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 31 Mart 2008 #19 Ce: cam silerken.. bunu deneyecegım emın ol..apınca bıdaha msj yazıcam...paylsım için saol ayrıca hayatım
Ce: cam silerken.. bunu deneyecegım emın ol..apınca bıdaha msj yazıcam...paylsım için saol ayrıca hayatım