Canım abicimmm.....

nese355

Aktif Üye
Üye
Canım abicimmm.....
Kızlar uzun süredir giremiyorum siteyee.geçen yıl abime akciğer kanseri teşhisi konmuştu bir yıl tedaviden sonra geçen hafta ağırlaştı.dünde kızımın mevzuniyeti vardı tam kuafördeyken acı haber geldi allah kimseye sevdiğinin acısını göstermesin nasıl çıktığımı bilemiyorum oradan zaten sabah hastaneye gittim ağırdıı.beni gördü hoşgeldin dedi ama aklı gelip gidiyordu gözlerini tam açamıyordu bile artık bekleniodu ama insan kabullenemiyor bu gün öğlen toprağa verilecek vasiyeti üzerine babamın mezarının üzerine defnedilcek köyümüze henüz 59 yaşındaydıı Allah taksiratını affetsinn.🙁sizlerle paylaşmak istedim canlarım.

Ablammmm başın sağolsun bende babamı o lanet hastalıktan kaybettim ... Allah'ım unutturacak büyük acı yaşatmasın daha.. Allah'ım günahlarını affetsin.. Mekanı cennet olsun...

Başın sağolsun chatte yazdıgını görünce kötü haber oldugunu anlamıstım .. Allah taksıratını affetsın .. sizlerede sabır versın..

Neşe Ablam, başın sağolsun... Yakınlarından birini kaybetmenin acısı ne kadar büyük ve acıdır, bilirim... Rabbim ona rahmet, sizede sabır versin. Mekanı cennet olsun... Çok üzüldüm...😕

ablamm başın sağolsun 🙁 çok üzüldümm alalh günahlarını bağışlasın onu cenentine alsın inşş sizede dayanma gücü versin çok acı ama ölüm gerçek🙁(( tekrar başın sağolsun ablacım alalh çocuklarına uzun ömürler versin

Geri