Canlı ve parlak görünen saçlar için

M

Misafir

Forum Okuru
Canlı ve parlak görünen saçlar için
canlı saçlar için, parlak saçlar için, bakım, önerileri burada arkadaşlar.



84dd78b40da06c.jpg


Sağlıkı ve canlı saçlar için ayrıca parlak görünümlü saçlar için yapmanız gereken uygulamaları bu yazımızda sizlerin bilgisine sunuyoruz Melek'ler.


Dalgalı saçlar için: Bigudiler, düz saçta harika dalgalar yaratabilir. Ancak, bunun için zaman gereklidir. Bu işlemi hızlandırmak ise elinizde: Saçlarınızı yıkadıktan sonra, sarmadan önce fönle kurutun. Daha sonra bigudiyle sarın ve her tutam saça bir miktar sprey sıkın. Bir bone takarak 10 dakika saçın kurumasını bekleyin. Sonuç olarak saçlarınız hacim kazanacak ve iri dalgalara sahip olacaksınız.


KırıImaya karşı: Saç, omuz hizasına ulaştığı andan itibaren kırık riskiyle karşı karşıya kalır. Saçta oluşacak kırıkları engellemek için, boyu henüz çene hizasındayken önlem almak gerekir. Uzun saçlara özel bir hazır bakım kürü uygulanabilir. Ya da her üç veya dört yıkama dan sonra, saçın uçlarına masaj yaparak yedirilecek bir kırık önleyici losyon da kullanabilirsiniz. Bu losyonun durulanması da gerekmez.


Doğru kurutma: Saça, özellikle de katlı kesilmiş saça, hacim ve kurutma kazandırmak için, kuaförler özel bir kurutma tekniği kullanır. Yıkadıktan sonra, yalnızca saçın dip kısımlarına sprey sıkın. Daha sonra, tutamlar halinde elinize aldığınız saçı fönleyin. Saç uçlarını ise, parmaklarınız arasına sarıp kıvırarak fönleyin
 
Geri
Üst