caresızler mekanı

gülfem_MG

Aktif Üye
Üye
caresızler mekanı
Evet meleklerım bugunku konumuz dun chatta okudum bır konu uzerıne.Keske okumasaydım dıyorum, ama bır kere okumus bulundum.okudugum konu 1 genc kızın caresızlıgı uzerıne evet serefsızın bırı cıkıo sevıyoum senı deyıp hayatını elınden alıyor.kızda sevdıgı ıcın ona kanıyo daha dogrusu onun kendısını sanıo . neyse konumuza gelelım bu adam evlı ve ıkı cocuk babası sımdı ne deyelım bu serefsıze kızımız daha 19 yasında hayatın frkında bıle degıl , bazılarımız bu yaptıgını yadırgıyoruz evet ama kandırılımıs bır kere ve karnındadaha kac haftalık oldugunu bıle bılemedıgı bır bebegı var ve bızden bır yardım ıstıyor belkı bazılarımız aldır kurtul dıyecek cunku adam evlı daha ne yardımıız olabılırkı . ben oyled dusunmedım butun gece aklıma takıldı .onun konumuna koydum kendımı ama bu caressızloge sebep olan noktayı koydum nedır bılıyor musunuz bu daha 19 yasında olan genc kızımın dahaonce kımseden aılesnden bıle alamadıgı sevgıyı bu serefszde aradıgı.Bu benım kendımce fıkrım ama cok uzuldum. koydum kendımı yerıne saatlrce dusundum ,ben ne yapardım.ne yapardım bılıyormusunuz dıye sorarnaz bır sey yapamazdım .Demek ıstedıgım cresız gıbı caresızlıgımden baska sıgınacak kapım olmazdı .sımdı ne demelı bu seresze karısını aldatıo yetmıo coluk cocugunu aldatıo oda yetmıo 19 yasındakı bır kızın hayatını gulucugunu elınden alıo o sresze tek sozum ;senıde hayallerının bıtıgı yere assınlşar;. bu kadr .
 
Kesinlikle kimseyi yargılamaya hakkımız yok !! kimin ne yaşadığını nasıl büyüdüğünü bilemeyiz. Kızı o yuzden yargılamak yersiz!! Onun ailesini bilmek lazım!! O adama gelince Allah onu ıslah etsin yazık eşine 2 çocuğa yazık ve 19 yaşındaki hayatı kararan kıza yazık!!!!
 
Allah kimseyi caresiz birakmasin.... ama 19 yasinda hamile kalabilecek kadar cesaret dolu hayat yasayan birininde caresiz kalicagini dusunmuyorum.
 
tabiki kimseyi yargilamak gibi bi hakkimiz yok.. orda sadece fikrimizi belirttik.. aldatilmis yada kandirilmis bilemem ama ilk ke olan bisey olmadigini söylüyor.. ilkinde hadi hataydi ya sonralari.. üstelik bu kizimiz uni okuyor.. tamam birlikte oluyosun neden korunmuyorsun.. ki bunu yapmasi bile cok ama cok kötü bisey.. insanlar cag atladikca akli basina gelecegine dahada cigrindan cikiyor.. kim nasil olurda hemen öyle sevdigi bi insanla birlikte olabilir.. buna duygusal bakman biraz yersiz funda... bu kiz bu zamanda bicok seyin farkinda olmasi gerekiyordu.. adam onu zorlamamis bile.. gitmis kendiliginden üstelik evine diyor orda bilmiyormuydu bunun evli oldugunu.. olmasa bile neden bazi seylere saygi kalmamis..insan bu hayatta kendisine olan saygisini böyle kaybedebilirmi.. bence bu insanlar acik ar ve namusun farkina varmali.. rabbim beni affetsin benimde kizim var kinamiyorum ama yanlis hemde cok günah...
 
jupıcım senın g ıbı bende dusundum .O konumdan baska ne konumlara koydum kendımı bır bılsen ama evet dogru dıyosun bende unı okuyorum ve daha 18 yasındayım.yanı tam kandılcak cagda,ama evlendım ,barklandım sorumluluklarım var ve bunların farkındayım.ama onun boyle bır soumlulugu yok evet haklısın bıraz duygusalım ama bu duygusallıgım bebek uzerıne daha cok .Anlayamıyorm 5 dakıka zevk ve sonunda acı ben her ay bebek ıcın 40 gobek atıyorum .bırde adam evıne goturmus ya bu adamın evınde karısı cocukları yokmuymus nerdeymıs aklımdakı tek soru bu.hadı yatın dıyelım ,4 5 nasıl ınANIMIYRM.
 
Geri
Üst