Çatlak kremi kullananlar öneride bulunacaklar var mı?

  • Konbuyu başlatan Karamela sepeti00
  • Başlangıç tarihi
K

Karamela sepeti00

Forum Okuru
Çatlak kremi kullananlar öneride bulunacaklar var mı?

Çatlak kremi kullananlar melek kadınlar kulübü çatlak kremi önerileri forum'da.​

Kızlar 21 haftalık hamileyim hızla kilo alıyorum ileriki haftalarda ne olur bilemiyorum ama çatlak kremi kullanmam şart oldu sanırım. Sizce çatlak kremi işe yarıyor mu? Çatlak kremi kullananlar sonrasında işe yarıyor mu yoksa çatlaklar yöne olusuyor mu? Bana bir de çatlak kremi önerisinde bulunursanız sevinirim.
 
Merhabalar
Arkadaşim ben de hamileyken en kaliteli kremi kullandım ama maalesef ne kadar sürerseniz sürün bazen cilt yapınız çatlamaya müsait ise o çatlaklar oluşuyor maalesef. Oluşan çatlaklar biraz da genetik de olabiliyor eğer annenizi de çatlaklar oluştuysa bu sizde de olabileceği anlamına geliyor ben en iyi kremi kullanmama rağmen şu an çatlaklarım çok fazla ama belki de kullanma saydım daha da fazla olacaktı bilemiyorum belki de aşırı çatlaktan korudum karnımı. Size tavsiyem bu kremlerden ziyade özellikle sık sık karnınızı ya da çatlaya bilecek olan bölgelerimizi nemli tutmanız nemlendirir dediğiniz zaman daha az çatlaklar oluşacaktır ama dediğim gibi eğer çatlak oluşmaya müsait bir cildiniz varsa bunu durduramazsınız elinde sonunda çatlaklar oluşacaktır ben size mustelanın kremini önerebilirim. Bana bunu doktorum önermişti yine en iyi çatlak kremleri nden bir tanesi lierac. Çatlak önleyici krem nereden bir tanesi de elancyl prevention vergetures. Yine bio oil yağı ile de her gece yatmadan cildinizi esnek hale getirebilirsiniz. Doğal yağlardan ise badem yağı avokado yağı kakao ve Hindistan cevizi yağı kürü kullanılabilir bu karışımla göbeğinizdeki ya da bacağımızdaki çatlakları biraz olsun engelleyebilirsiniz. Sevgili misafirlerimiz tecrübeli anne misafirlerimiz de kullandıkları ve memnun kaldıkları çatlak kremini aşağıda yorumda bulunabilirler.

Arkadaşim hem sizin için hem de bu konuda merak edip araştırma yapan arkadaşlar için aşağıya bir link bırakıyorum. "Ebru sallinin mucize çatlak kremi tarifi" konusuna da bir bakın derim.

 
Geri
Üst