E
Elif merve@
Forum Okuru
Kızlar bende iğne dum ocak 24 unde ne zaman belli olur ki sonuç
Merhaba canım ya bende çatlatma iğnesi vuracam yarın sizce hamile kalırmıyım benbu iğne kalça göbek ve koldan yapılıo...ben kolumdan vurundum bi arkadaşım kalçadan vurunmuştu..halada adet olmadım beklemek çok zooorrrrrrr.......
Çok merak ettim 2011 yilinda konusulmus bu konusmalarr su an varmi bebisteşekkür ederim canım...ewet haklısın allah büyük...ilginç olan ne biliomusun..durumu olmayanların istemeselerde oluo..çok şükür durumum çok ii tek ekskliğim var oda bebek..vardır allahımın bi bildiği die teselli ediorum kendimi.dediğin gibi hayırlısı olsun..ama zor hem de çok zor..
canım yapacağın ilk 10 günlük test pozitif yanlış bilgi veriyor iğne beta hcgtaşıdığı için bende yaptırdım.. iğneden 15 gün sonra test yapman gerekli iğneden günlüksüreçte ki şikayetlerin gayet normalçatlatma iğnesi çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olunur çatlama iğnesi yumurta iğnesinden kaç gün sonra adet olunur yaptıranlar
selam melekler..size bi sorum olucak..ben yumurtlama takibi tedavisi oldum..aralık ayının 30 unda iğne vuruldum..çtlatma iğnesnden kaç gün sonra test yaptrsam çıkar ve ne kadar sonra adet olmam gerekir..şu anda kasıklarımda ağrı var batma var...belm felaket ağrıo....
evet cikarMerhaba
bende çatlama iğnesi vuruldum bugün 13.gün kan testi yaptırsam sizce gebelik çıkarmı?