Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya
kızlar ne olur bana bir careeee bu benim ikini gebeligim olucak ama bende garıp degısıklıkler var ben bu ay korunmayı bıraktım ogluma bırkardes olsun dıye fakat hamılemıyım degılmıyım kestıremıyorum goguslerım sıstı yorgunum saclarımı sallıyamıyorum bıle bıde bu hasta goguslerımden sut gelmeye basladı ınanılmaz yuzun sıvılcelı oldu hayatımda ben bu kadar sıvılce bır arada gormedım
kafayı yıycem doktora gıttın kan testı yaptırdım ama bır kac gun ıcınde bellı olucak bana yardımcı oun ne olurrr....

Hamilelik Belirtileri İlk Hafta Nelerdir ? Erken gebelik belirtileri ve hamileliğin kesin belirtileri ve daha fazlası Melekler Forum'da sizleri bekliyor...
İNCELE >>>> ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ
Çiftler evlendikten bir süre sonra evlat sahibi olmak isterler. bazı çiftler isteklerine kısa sürede kavuşurken bazılarıda tedavi ile hatta bazen bebek için yıllarca beklemek zorunda kalırlar.
Bebek sahibi olmaya karar verdikten hemen sonra kadınlar...
Hamile kalmak isteyenlere sizin de bir yardımınız olsa. Benim merak ettiğim konulardan biri de...
İLK HAFTA GEBELİK BELİRTİLERİ BURADA
Hamişlik yaşayan melekler, hatırlayın o günlerinizi, özellikle ilk zamanları...
Regliniz gecikmeden yaşadığınız erken belirtiler var...
Çatlatma iğnesinden sonra hamilelik belirtileri çatlatma iğnesi olanlar hamile kalanlar melek kadınlar kulübü forum'da
gebelik belirtileri
kızlar ne olur bana bir careeee bu benim ikini gebeligim olucak ama bende garıp degısıklıkler var ben bu ay korunmayı bıraktım ogluma bırkardes olsun dıye fakat hamılemıyım degılmıyım kestıremıyorum goguslerım sıstı yorgunum saclarımı sallıyamıyorum bıle bıde bu hasta goguslerımden sut gelmeye basladı ınanılmaz yuzun sıvılcelı oldu hayatımda ben bu kadar sıvılce bır arada gormedım

İLK HAFTA HAMİLELİK BELİRTİLERİ NASIL ANLAŞILIYOR CEVABI BU KONUMUZDA
HAMİLELİK BELİRTİLERİ İLK HAFTA NASIL ANLAŞILIR
Hamilelik Belirtileri İlk Hafta Nelerdir ? Erken gebelik belirtileri ve hamileliğin kesin belirtileri ve daha fazlası Melekler Forum'da sizleri bekliyor...
İNCELE >>>> ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ
Çiftler evlendikten bir süre sonra evlat sahibi olmak isterler. bazı çiftler isteklerine kısa sürede kavuşurken bazılarıda tedavi ile hatta bazen bebek için yıllarca beklemek zorunda kalırlar.
Bebek sahibi olmaya karar verdikten hemen sonra kadınlar...
- *MeleK*
- 7 günde hamilelik belirtileri erken gebelik belirtileri göğüslerde sızı olması hamilelik belirtileri ilk hafta hamilemiyim hamilemiyim nasıl anlarım kasıkta diken gibi batma kasıkta pıt pıt atma yüzde yüz hamilelik belirtileri
- Cevaplar: 790
- Forum: Gebelik Mekanı
Hamileliği işaret eden 12 belirtiyi biliyor musunuz işte cevaplar bu konumuzda kızlar
Erken gebelik belirtileri gebelik belirtileri melek kadınlar kulübü forum'da
Sevgili melekler... Erken gebelik belirtileri nelerdir nasıl gebilik olduğunu anlarız, diye düşünüyorsanız bu konu tam sizlik. Özellikle anne olan melekler...Hamile kalmak isteyenlere sizin de bir yardımınız olsa. Benim merak ettiğim konulardan biri de...
İLK HAFTA GEBELİK BELİRTİLERİ BURADA
Hamişlik yaşayan melekler, hatırlayın o günlerinizi, özellikle ilk zamanları...
Regliniz gecikmeden yaşadığınız erken belirtiler var...
- Bilge Gökçen
- Cevaplar: 16.931
- Forum: Gebelik Mekanı
Moderatör tarafında düzenlendi: