cep telefonları için Türkçe MSN

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
cep telefonları için Türkçe MSN
kelkirpiceptexh6.jpg


Cep telefonları için Türkçe MSN
Türkiye'nin en büyük medya gruplarından biri olan Ciner Medya, CepteMSN adını verdiği çok işlevli bir platformu kullanıcıların hizmetine sundu.

300 binin üzerinde abonesi bulunan CepteMSN, cep telefonlarında MSN chat programının kullanımını sağlayan, Ciner Medya'nın zengin içeriği ile birleştirilmiş yepyeni bir program. CepteMSN, menüsünün Türkçe olması ve yazılımının Türk mühendisler tarafından geliştirilmesi açısından da bir ilk niteliği taşıyor.

Cep telefonu kullanıcıları CepteMSN.com sayesinde MSN programını artık ceplerinde taşıyabilecekler. Bunun yanısıra, Ciner Medya'nın sağladığı haber paketlerini, çeşit çeşit telefon melodilerini, duvar kâğıtlarını, oyunları ve video kliplerini de telefonlarına indirebilecekler. CepteMSN, mobil içeriği sağlayıcıları ile operatörlere portal teknoloji sunan Mobinex isminde, mobil içeriği sağlayıcıları ile operatörlere portal teknoloji sunan bir şirket tarafından, hem Symbian hem de Java platformunda geliştirildi.

Ciner Medya Grubu Bilgi İşlem Koordinatörü Mahmut KURŞUN, Ciner Medya'nın yeni medya dünyasındaki stratejilerinden bahsederek "Ciner Medya, internet operasyonlarına yaptığı yatırımları arttırmakta ve bugün Türk internet kullanıcılarının % 85'ine hizmet vermektedir. Şu anda strateji rotamızı internet ve cep telefonu kullanıcılarına çevirmiş durumdayız ve inanıyoruz ki bu çok yakın gelecekte en büyük pazar haline gelecektir. 2006 yılında Ciner Medya, kişiye özel mobil hizmetler vermek için Ciner Mobil Hizmetler Departmanını hizmete sokmuştur. Bu işbirliği ile Ciner Medya şu anda 300,000 mobil telefon kullanıcısına ulaşmış, bu birleşik platform sayesinde değerli içeriğini her an ve her yerde müşterilerinin hizmetine sunmaktadır." diye konuştu.

Mobinex Teknoloji Koordinatörü Osman ÇELİK, "Bugün, GSM ve internet teknolojileri kesişmektedir. IP, komünikasyonun en önemli ortak noktası haline gelmiştir. Telefon cihazlarımızın teknolojisi geliştikçe, 'her zaman bağlı' uygulamalara ağırlık vereceğiz. CepteMSN, mobil dünyasına bu fonksiyonelliği getirmiştir." yorumunu yaptı.



www.ceptemsn.com sitesine ulaşıp telefonunuza uygun programı indirmek için tıklayınız

Telefonunuzun wap tarayıcısına wap.ceptemsn.com adresini girerek programı indirebilirsiniz.
 
Cevap: cep telefonları için Türkçe MSN

teşekkürler................
 
Geri
Üst